2777
2789
عنوان

بنظرتون اگه پوشكشو عوض نكنم پاش ميسوزه😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نكرده ولي پوشكش سنگينه😓

خب دیگه باید عوض کنی چون تا ساعاتی دیگه از بغل رانش میزنه بیرون و شلوارشم خیس میشه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
خودت نوارت کمی کثیف باشه چه حالی داری،اینم همونه

آخه فرق میکنه اگه کثیف نباشه یا کم باشه .نوار میچسبه به واژن.ولی پوشک بچه، بزرگ و جاداره و راحت تره برای نوزاد.اما چون میگه سنگینه باید حتما عوض کنه دیگه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
خب ،عوض نکنه جیشش پس میده زندگی ب گند کشیده میشه

پسر من که هنوز جیشش پس نداده 

البته من قبل خواب پوشک شو حتما عوض میکنم دیگه عوض نمیکنم تا صبح که بیدار میشه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اگه من بودم خبلی آروم پوشکشو در می‌آوردم و دیگه پوشکش نمیکردم 

عوض كردم خداروشكر بيدار نشد

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸
اره گناه داره اروم میتونی پوشکشو عوض کنی بیدار نشه؟؟؟

خدارو شكر عوضش كردم بيدار نشد

ممنون

وای ن میسوزه بچه عوضش کن. خیییلی اروم و با فاصله زیاد من گاهی برام پیش میومد، یه چسبو باز میکردم چن ...

خدارو شكر عوضش كردم بيدار نشد

ممنون