2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 93 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب من برم جلو، بدون عشق و تفاهم ازدواج کنه که چی بشه

چرا باید بدون عشق ازدواج کنه زورش ک نمیکنی 

تو فقط پیشنهاد میدی ک بدونن قصدت جدیه اگه نخواد ک میگه نه و تموم 

کسی زورش نمیکنه ک با تو بدون عشق ازدواج کنه 

یه موقع اگه خانوادش اصرار کنن بعد من از طریق واسطه گفتم قصدم جدیه به اونها

تو نگران اینا نباش عهد بوق نیس ک تو با طرفت حرف میزنی میری آشنا میشی اگه دلش با تو نباشه معلوم میشه قطعا و کسی هم نمیتونه ب زور شوهرش بده 

تو نگران اینا نباش عهد بوق نیس ک تو با طرفت حرف میزنی میری آشنا میشی اگه دلش با تو نباشه معلوم میشه ...

ببین اینا از یه شهرستان اومدن تهران حالا بابا بزرگه از قبل کاسب بوده، ولی اکثرشون انگار چند ساله اومدن یه شهرستان مذهبی و فاز لاتی همشون متور سوارو اینا فکر کن یه بار من دعوام شده بود داشتن توجیح میاوردن که چرا پشتم در نیومدن فکر کردن شاید آشنام باشه یارو در صورتی که من توجیه میاوردم که من دعوایی نیستم یهو پیش اومد انقدر فازمون فرق میکنه یه بارم من با انضباط شهری دعوام شد و حالا یه سری چیزا که تا امروز بازدارنده بوده برا من

اگر اینطوری بشه اونا فکر میکنن من بهم زدم، بعد داداشش قبلا سلام علیک الان یه جوری با نفرت و قضب منو نگاه میکنه

چی بگم والا  من ک از اخلاق دختره خوشم نیومد الآنم از خانوادش  جات بودم بیخیال میشدم  ...

جیگرم داره کباب میشه، من اگه دستم پور بود میتونستم جلو برم ولی با اینکه تو یه خیابون اصلی تهران مغازه دارم رو ضررم و باید بشینم سر جام اونام اولش به بوی کباب جلو اومدن دیدن ظاهرا دارن خر داغ میکنن

جیگرم داره کباب میشه، من اگه دستم پور بود میتونستم جلو برم ولی با اینکه تو یه خیابون اصلی تهران مغاز ...

نمی‌دونم والا 

مغازه همینه یه موقع رو ضرری یه موقع هم سود 

یا باید فعلا صبر کنی تا دست و بالت باز شه یا برو جلو ببین چی میگن اگه موافقت کردن و رفتی شرایطتو توضیح بده دیگه بالاخره شاغل هستی و داری کار میکنی علاف و بیکار نیستی ک  حالا این مدت اوضاع بازار خوب نیس باید درک کنن

نمی‌دونم والا  مغازه همینه یه موقع رو ضرری یه موقع هم سود  یا باید فعلا صبر کنی تا دس ...

شرایطو از طریق همون واسطه به گوششون رسوندم دیگه اینا فکر کردن ما بچه مایه ایم اولش بابام اینجا رو برام زده الان رو گنج نشسته