2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 93 پست

دو روز بعد بلاک کرد و سه روز بعد رفتم پیش مغازه بقلی، کلا اینجا جونیم اکثرا، گفت راستی خیلی کار بدی کردی(حالا من معدبانه میگم کار بد🤣) خیلی چیزی کاری کردی به خواهرزاده فلانی دایرکت دادی؛ گفتم من دایرکت ندادم گفت تو ندادی گفتی قارچو اینا، گفتم چرا من دادم ولی دیگه حرفشو نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه از همون اول این دایاش اینارو در جریان قرار میده دای بزرگش میگفت ممد چیه انقدر تو فکری، پسر خال ...

لابد اشتباه فکر کردی و اون عاشق شما نشده  و فقط بخاطر خرید اومده مغازه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 

خلاصه دوباره سه باره اومد گفت آره عجب کاری کردی، اینو شبا من میرسونمش اومده گفته من میخوام به دای فلانی بگم، اگه نگم میفهمن، گفتم تو نگی از کجا میفهمن بگی خون را میفته شیشه های مغازه بیچاررو، یعنی منو میاره پایین فلانی یعنی همون دایه🤣

این پسره که واسته بود بین منو اونا الکی هی از این حرفا میزد من میدونستم خود دایه اومده به این اینو گفته و شبا دختره پیاده میره خونه خلاصه رفتم بهش گفتم من که برای فان سمت خواهرزاده فلانی نرفتم، هی از طریق این دوست مشترکمون منو دایش بهم پیام میدادیم، فرداش که من گفتم قصدم جدی بود دیدم همین دوست مشترکمون اومد بگو بخند بعد گفت فکر کنم فلانی فهمیده، گفتم چه طور گفت میپرسید این پسره دوس دختر نداره از صبح تا شب اینجاست من حس کردم دارن راهو باز میکنن رفتم پیش همین دوستمون گفتم اولا من دوسال زمان میخوام دستو پامو جمع کنم کاسبیم نو پا و رو ضرره دوما باید اول خودم آشنا شم بعد خانواده رو در جریان بزارم سوما طرف ونو بلاک کرده آدم توفی رو که انداخته زمین که جمع نمیکنه خلاصه بعدشم باز پیگیر شدم و دیدم انگار راه ها بستس و چیزی که همین واسطه گفت گفت فلانی. یعنی دایه اومد به من گفت و گفتم اون از خداش بوده دختره پایه نبود این رفیقمون گفت آره دقیقا ولی دیگه نمیدونم نظری اگه دارین بگین