2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 93 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

ببینید ب عنوان یه دختر 

میگم

ما دخترا وقتی از یه پسر خوشمون میاد

و اون پسر بیاد سمتمون

اینجوری رفتار نمی‌کنیم

اون خانم واقعا به شما حسی نداشته

یا شاید هم اون تایم تنها بوده

ولی اکسش برگشته بیخیال شما شده

یا .....

ولی چیزی که ازش مطمئنم اینه که حسش واقعی نبوده

استارتر پیامارو خوندم،چقدر رو این یارو که واسطه هستش اطمینان داری؟

اگه واقعا دلت پیشش گیره مستقیم به بزرگتراتون میگفتین بهتر بود،چون شما پیام دادی فکر کرده میخوای باهاش دوست بشی،

بعد ازون ببین من از خودم بگم من متاهلم و یه بچه دارم،یه میوه فروشی هست اوایل که بچه نداشتم شوهرم اصلا اجازه نمی‌داد ازش خرید کنم چون واقعا میوه هایی که میاره تازست من دوست داشتم ازش خرید کنم اما الان با بچم میریم خریدمو انجام میدم و میام چون من آدم خجالتی هستم و وقتی میرم تو این مغازه استرس میگیرم اصلا دلیل بر این نیست که کراش زده باشم ( ازمن گذشته متاهل و متعهد هستم)چون احساس میکنم فروشنده آدم رو زیر نظر میگیره استرسم بیشتر میشه،اون آقا نباید همچین فکری درباره من بکنه......

شماهم همین طور نباید فکر کنی دختره روت کراشه،

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
استارتر پیامارو خوندم،چقدر رو این یارو که واسطه هستش اطمینان داری؟ اگه واقعا دلت پیشش گیره مستقیم ب ...

آخه تو فقط استرسی این از همون برخورد اول تو آماربازی افتاد خانوادش تو آب نمک داشتن مارو

ممنون

از نی نی سایت به ممدبگیر از نی نی سایت به ممد بگیر 

تو بگو : به گوشم 

ممد یه رازیو بهت می‌خوام بگم :

یک : ۹۰  درصد دخترا قبل از ازدواج یه ناز و اطواری برای  پسرای جوون فقط و فقط برای اینکه یه تاییدی بگیرن که آره من دختر قشنگیم کلی خاطر خواه دارم یه کرم درونی داریم خب ؟این داستان گردن کج و ناز و شرم و ...اینا دقیقا موضوعش اینه و جالبیش اینه که هیچکدومو هم نمیخوان و هیچ نیتی هم ندارن هییییچ و همیشه هم پسرا اشتباهی فکر میکنن طرف کراش زده روشون در حالیکه اصلااا اینجوری نیس 

دو : دختری که بلاک می‌کنه و از ترسش به بقیه اطلاع میده چون از آبروریزی می‌ترسه میخواد بگه به بقیه که فردا واسش حرف در نیاد و داستانی نشه و سه اینکه وقتی بلاک کرده و خبری ازش نیس ینی واقعا قضیه منتفیه و کراش اون روی تو ،توهم تو بوده نه واقعیت 

ناراحت نشی حالا سری بعد جای دختر آبی ،دختر بنفش واست میاد ....🤭موفق باشی 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20