2777
2789
عنوان

چرا مهمونی پولدارا اینجوریه

251 بازدید | 21 پست

نمی‌دونم دور و اطراف شما هم اینجوریه یا نه ولی من شده جایی برم که اون خانواده با وضع کاملا معمولی بهترین پذیرایی رو کرده و کلی احترام گذاشته و کلی بهم خوش گذشته ولی بعضی جاها طرف کلییی پولداره ولی پذیرایی و احترام صفر حالا طرف خودشم دعوت کرده ها نه که سرخود بریم!

بعد مثلا کادویی چیزی اگه بردیم غیر مستقیم یه ایرادی ازش گرفته بعدا هم حرف پشت سر آدم آورده

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین اصلا پذیرایی نمیکنن میشینن خودشونم مثل مهمون موز و خیار میخورن

بخدا

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

نه

پولدارامون خیلی محترمن😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من دقیقا عروسی همچین آدمی دعوتم. فامیل نزدیک و به شدت پولداره ولی پاگشا نکرد‌ و دست خالی اومد خونم. به نظرت چقدر کادو بدم؟ تنها میرم شوهرم مسافرته

تازه زایمان کردم همینو بهانه کنم نرم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من دقیقا عروسی همچین آدمی دعوتم. فامیل نزدیک و به شدت پولداره ولی پاگشا نکرد‌ و دست خالی اومد خونم. ...

من بودم نمی‌رفتم مخصوصا که می‌گی شوهرت نیست حالا خودت شرایطت رو بهتر می‌دونی

اره. ما برعکسه. اینایی ک نادارترن یا خدااا.. چه حرفا میزنن چه گلایه ها چه کلاسا

وای حقققققق دقیقا😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨