خانوم_معلم_بلا مدیر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 عنوان جمله ای بگو که با شنیدنش صدای شکستن قلبتو شنیدی:) | مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 67 پست چی بود اون جملع؟! ♥️🕊️ 1402/09/25 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_معلم_بلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 شوهرم دیروز بهم گفت منم مثل بابات کریستال بکشم خوبه همونجا صدای شکستن قلب و غرورم رو شنیدم درصورتیکه ... الهی بگردم عزیزم😔 ♥️🕊️
خانوم_معلم_بلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 بغض گلمو نمیتونم بشکنم نمیخام گریه کنم ولی ...😭😭 😔😔😔😔😔 ♥️🕊️
خانوم۱۸ عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2835 😔😔لعنت به ساعتی ک فکر میکنی همه زندگیشی غافل از اینکه... بازیچشی😔😔😔 💔💔💔💔چقدر حق گفتی تازه داشتم اشک میریختم چطور ممکنه آخه قلبم درد داره میگذره(:
elakhani عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 1751 پدرت از مال دنیا چی داره؟ برای مادرت چه کارا از نظر مالی کرده؟ الان دقیقا نفهمیدم این سوالتون چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟؟ خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
bitanem75 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 جمله ای که اون زنی که با شوهرم بود بهم گفتآتیش گرفتی دلم خنک شد باید تا آخر عمرت با بی عشقی زندگی کنی....
خانوم_معلم_بلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 💔💔💔💔چقدر حق گفتی تازه داشتم اشک میریختم چطور ممکنه آخه قلبم درد داره کات کردی باهاش؟! ♥️🕊️
خانوم_معلم_بلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 جمله ای که اون زنی که با شوهرم بود بهم گفت آتیش گرفتی دلم خنک شد باید تا آخر عمرت با بی عشقی زندگی ... الهی پر پر بزنه بی شرف😔 ♥️🕊️
fafariii عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 7112 اره تموم شد الان بایکی دیگه ازدواج کردم اما اون جمله هنوز آتیشم میزنه. درحدی ک الان شاید شوهرم هزار ... عزیزم 🫂 خوشبخت بشی الهی من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خانوم۱۸ عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2835 کات کردی باهاش؟! مدتیه وقتی ی چیزی ی حرف کوچیکی بزنم قطع میکنه رو صورتم .. منم همش میرفتم زنگ میزدم الانم اون حرفو زد بدجور شکستم .. سپردمش به خدا نمیخوام ببینمش دیگ اونم عین خیالش نیس مث همیشع میگذره(:
gfhdysrej عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 3946 الان دقیقا نفهمیدم این سوالتون چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟؟ برادرم اهل سیگار و قلیانههروقت شوهرم میگه میخا مثل برادرت...بهش میگمتوهم یه سانتافه زیرپات باشه و یه آپارتمان ۶واحدی داشته باش ک ۳واحدش بنام زنت باشه برو همونکارهارو بکن.لال میشه انگار آتیشش میزنمو خنک میشم.
bitanem75 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 865 الهی پر پر بزنه بی شرف😔 هنوز اسکرین شات پیام هارو دارم بعد دوسال و نیم نگاشون میکنم که یادم نره شوهرم باهام چیکار کرد و هیچوقت نه روراست باشم باهاش و نه دل بسوزونم براش
elakhani عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 1751 برادرم اهل سیگار و قلیانه هروقت شوهرم میگه میخا مثل برادرت... بهش میگم توهم یه سانتافه زیرپات باش ... شوهرم زیاد اهل گفتن این حرف نیست اصلا تعجب کردم یه دفعه ای این جمله رو گفت .به روی خودم نیاوردم چون اصلا حوصله حرف و توضیح ندارم ولی.... خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
خانوم_معلم_بلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 450 مدتیه وقتی ی چیزی ی حرف کوچیکی بزنم قطع میکنه رو صورتم .. منم همش میرفتم زنگ میزدم الا ... بیخیالش شو... به عنوان کسی ک تجربشو داشته.... بهای زیادی ب کسی بدی همین میشع.... خاک تو سرشون ک جنبه محبت ندارن ♥️🕊️
خانوم۱۸ عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2835 بیخیالش شو... به عنوان کسی ک تجربشو داشته.... بهای زیادی ب کسی بدی همین میشع.... خاک تو سرشون ک جنبه ... ممنوون عزیزم حتما باید اینکارو کنم خیلی بهش نشون دادم ک میخوامش ولی بعد هر دعوا دریغ از ی زنگ زدن و آشتی دادن من ...شما دیگ بهتون پیام نداد؟ میگذره(: