2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تموم شد الان بایکی دیگه ازدواج کردم اما اون جمله هنوز آتیشم میزنه. درحدی ک الان شاید شوهرم هزار ...

عزیزم 🫂 

خوشبخت بشی الهی

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
کات کردی باهاش؟! 

مدتیه وقتی ی چیزی ی حرف کوچیکی بزنم قطع میکنه رو صورتم .. 

منم همش میرفتم زنگ میزدم 

الانم اون حرفو زد بدجور شکستم .. سپردمش به خدا نمیخوام ببینمش دیگ اونم عین خیالش نیس مث همیشع

میگذره(:
الان دقیقا نفهمیدم این سوالتون چه ربطی به حرف من داشت؟؟؟؟

برادرم اهل سیگار و قلیانه

هروقت شوهرم میگه میخا مثل برادرت...

بهش میگم

توهم یه سانتافه زیرپات باشه و یه آپارتمان ۶واحدی داشته باش ک ۳واحدش بنام زنت باشه برو همونکارهارو بکن.لال میشه انگار آتیشش میزنمو خنک میشم.

الهی پر پر بزنه بی شرف😔

هنوز اسکرین شات پیام هارو دارم بعد دوسال و نیم نگاشون میکنم که یادم نره شوهرم باهام چیکار کرد و هیچوقت نه روراست باشم باهاش و نه دل بسوزونم براش 

برادرم اهل سیگار و قلیانه هروقت شوهرم میگه میخا مثل برادرت... بهش میگم توهم یه سانتافه زیرپات باش ...

شوهرم زیاد اهل گفتن این حرف نیست اصلا تعجب کردم یه دفعه ای این جمله رو گفت .به روی خودم نیاوردم چون اصلا حوصله حرف و توضیح ندارم ولی....

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
مدتیه وقتی ی چیزی ی حرف کوچیکی بزنم قطع میکنه رو صورتم ..  منم همش میرفتم زنگ میزدم  الا ...

بیخیالش شو... به عنوان کسی ک تجربشو داشته.... بهای زیادی ب کسی بدی همین میشع.... خاک تو سرشون ک جنبه محبت ندارن

♥️🕊️
بیخیالش شو... به عنوان کسی ک تجربشو داشته.... بهای زیادی ب کسی بدی همین میشع.... خاک تو سرشون ک جنبه ...

ممنوون عزیزم  حتما باید اینکارو کنم خیلی بهش نشون دادم ک میخوامش ولی بعد هر دعوا دریغ از ی زنگ زدن و آشتی دادن من ...

شما دیگ بهتون پیام نداد؟

میگذره(: