2777
2789

والا ماهم یادمون نمیره فقط دیگ نمیتونیم برگردیم ب علت غرور و اینکه رابطه تموم شده هیچوقت همون رابطه اولی نمیشه

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
والا ماهم یادمون نمیره فقط دیگ نمیتونیم برگردیم ب علت غرور و اینکه رابطه تموم شده هیچوقت همون رابطه ...

من دیدم بعد چندماه شمارمو اد کرده تو تلگرام بهش پیام دادم ولی گفت شما؟ نمیشناسمت گفتم تو شماره منو اد کردی اونوقت نمیشناسی اول گفت نه و اینا بعد کفت اره تو کی ای🥲

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم بعد چندماه شمارمو اد کرده تو تلگرام بهش پیام دادم ولی گفت شما؟ نمیشناسمت گفتم تو شماره منو ا ...

ایشون سرش خیلی شلوغه یادش رفته

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
لاشی اعظم..

متاسفانه بعضی پسرا ک تازگیا خداروشکر داره تعدادشون خیلی کم میشه به هیچکسی نه نمیگن

متاسفانه بعضی پسرا ک تازگیا خداروشکر داره تعدادشون خیلی کم میشه به هیچکسی نه نمیگن

کم که نمیشه داره زیاد هم میشه اما نه چیه؟ خودش اومد جلو چیکار به زندگی من داشت🥲😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
کم که نمیشه داره زیاد هم میشه اما نه چیه؟ خودش اومد جلو چیکار به زندگی من داشت🥲😂

نه دارن کم میشن داریم سیگما میشیم کم کم 

خب همین دیگ هر چقدر هم رل داشته باشه باز تشنس