2777
2789
عنوان

بازم همسایه هامون دارن دعوا میکنن

874 بازدید | 25 پست

پارسال همین موقع ها تاپیک زدم همسایه هامون دارن دعوا میکنن ‌ الانم باز بعد از چند ماه که آشتی کرده بودن باز دارن دعوا میکنن . یه ساعته دارن داد و بیداد میکنن و خانواده خانومه هم هیتم ‌ دیوارا انقدر نازکه صدای دعواشون میاد . 

دلم برا بچه شون میسوزه که تو این آشوب باید زندگی کنه . خدایی چرا به این زندگی سمی پایان نمیدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چند تا از همسایه هاتون دعوا دارن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مگه چند تا از همسایه هاتون دعوا دارن

فقط یه همسایه مون هست که از بس دیوارو تراشیدن انقدر تازک شده که انگار مرز بین دو خونه فقط دیواریه که ما گذاشتیم برای خونه خودمون . 

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دیگه ام ترک تبریز و خداروشکر به خوبی و خوشی تو یه آپارتمان کنار هم داریم زندگی می‌کنیم 

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دی ...

بسیار عالی خوش باشید همیشه . بقیه همسایه ها خوبن لااقل دعوا هم میکنن صداشون انقدر زیاد نمیاد . این یکی دیواراش نازکه شومینه ی مام هست از لوله اونم صداشون میاد . کلا فوبیای دعوا دارم . یجا دعوا بشه غش میکنم 🤐

فقط یه همسایه مون هست که از بس دیوارو تراشیدن انقدر تازک شده که انگار مرز بین دو خونه فقط دیواریه که ...

چرا تراشیدن🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دی ...

شما صاحب خونه همه هستید🤔🤔🤔

همه خونه ها مال شماست اونا مستاجر شما هستن؟؟؟