2777
2789
عنوان

بازم همسایه هامون دارن دعوا میکنن

887 بازدید | 25 پست

پارسال همین موقع ها تاپیک زدم همسایه هامون دارن دعوا میکنن ‌ الانم باز بعد از چند ماه که آشتی کرده بودن باز دارن دعوا میکنن . یه ساعته دارن داد و بیداد میکنن و خانواده خانومه هم هیتم ‌ دیوارا انقدر نازکه صدای دعواشون میاد . 

دلم برا بچه شون میسوزه که تو این آشوب باید زندگی کنه . خدایی چرا به این زندگی سمی پایان نمیدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند تا از همسایه هاتون دعوا دارن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مگه چند تا از همسایه هاتون دعوا دارن

فقط یه همسایه مون هست که از بس دیوارو تراشیدن انقدر تازک شده که انگار مرز بین دو خونه فقط دیواریه که ما گذاشتیم برای خونه خودمون . 

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دیگه ام ترک تبریز و خداروشکر به خوبی و خوشی تو یه آپارتمان کنار هم داریم زندگی می‌کنیم 

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دی ...

بسیار عالی خوش باشید همیشه . بقیه همسایه ها خوبن لااقل دعوا هم میکنن صداشون انقدر زیاد نمیاد . این یکی دیواراش نازکه شومینه ی مام هست از لوله اونم صداشون میاد . کلا فوبیای دعوا دارم . یجا دعوا بشه غش میکنم 🤐

فقط یه همسایه مون هست که از بس دیوارو تراشیدن انقدر تازک شده که انگار مرز بین دو خونه فقط دیواریه که ...

چرا تراشیدن🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

مام 4 تا مستاجر داریم دو خونواده عرب که پدر پسرن یه خونواده بلوچ و خودمونم که مشهدی شمالی اون یکی دی ...

شما صاحب خونه همه هستید🤔🤔🤔

همه خونه ها مال شماست اونا مستاجر شما هستن؟؟؟