2777
2789

زنعموی شوهرم بیمارستان بستریه ما رفتیم ملاقاتش دیروز مامانش ب من گفت فرداام بریم منم گفتم ماکه رفتیم شما نرفتید برین ،گفت من پسرمو میبرم ،ب شوهرم گفتم نری ها گفت ن بابا نمی‌رم ،حالا امروز مامانش بردش بدون اینکه ب منم بگه بیا 

وای حالم ازش بهم میخوره کثافت ترینهه 

من الان هم از شوهرم متنفرم ک نمیتونه جلو اونا نه بگه هم از مامان کثافتش،کاش وقتی نمی‌تونیم پشت طرف مقابلمون باشیم هیچوقت ازدواج نکنیم شوهره آشغالم هیچوقت ب خانوادش نمیتونه نه بگه ولی همیشه روزای تعطیل منو وخوشیامو ب گوه می‌کشه بخاطر اوناا

از طرف خدا:باشه چشم امر دیگه...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر حرص میخوری چیشده مگه حالا با مادرشم یه بار رفته 

برا خودت میگم عزیزم اینقدر خودتو درگیر نکن 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨