2777
2789
عنوان

امشب دوباره میخوان بیان خواستگاری

305 بازدید | 19 پست

تاپیک قبلی گفتم شرایطشو

من ازشون یه هفته مهلت خواسته بودم که بهشون جواب بدم

میخوام جواب منفی بدم بهش

مشاورم گفت دروغ میگه خودشو نمیکشه

امشب چیا بگم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپک قبلیت رو خوندم بنظر خاستگار پولدارت رو انتخاب کن ن چون پولداره چون مطمنن بعد از اینکه بری سر زندگیت حالت خوبه چون بهت علاقه داره و تو کم کم عاشقش میشی اما با پسر عمت حس میکنم خوشبخت نمیشی چون هیچ جوره با عشق یه طرفه نمیشه زندگی کرد

اره کسی که دوسم نداره

اگه تا آخرش دوست نداشت چی؟ 

چی سرت میاد؟ 

واقعا هییبچ حسی نداره؟ نگاه معنی دار هم نمیکنه؟ 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

۱۸ ۲۱ اون اقا۲۸

ببین با پسر عمت سناتون شبیه من و عشقمه 

با این تفاوت که ما باهمیم ولی مانع هست جلومون که به هم برسیم

اگه میدونی دوست نداره و بی عرضه اس بدون عاشقت نیست و توام عاشقش نیستی و فقط تحت تاثیرش قرار گرفتی بهت قول میدم اون پسر عمت به دردت نمیخوره

شرایط خواستگارت چطوره؛؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
اخرای ۱۷ یه ماه دیگه میشم ۱۸

خیلی سنت کم 

به این خاستگار جواب منفی بدی مشکلی نیس

اما اینکه بفکر پسر عمت باشی هم خ برات زود

ببین تو سنی ک هسی همه این رفتارا نرمال اما سعی کن پا رو احساست بزاری و حداقل ۵ سال دیگه به ازدواج فکر کنی 

زندگی بعدش انقدر غیرقابل پیش بینی و عجیب که باورت نمیشه ۵ سال دیگه چقدر طرزفکرت عوض شده