٥ شنبه تولدش بود شوهرم از وقتي فهميد تولده بهانه گيري و دعواهاش شروع شد و يه شب دعوا بدي كرديم و از خونه رفت و در روز نيومد هي هم مسيح ميزد بچمو تولد ببزي ميام ابروريزي راه ميندازم اتفاقا بچه خواهزم مريض شد و تولد شنبه افتاد با شوهزمم تو قهر بوديم نميدونست عقب افتاده چهارشنبه شب من خونه مامامم بودم زنگ زد بچه ارو حاضر كن ببرمش بيرون اماده اش كزدم و تا تحويل باباش دادم گفت ديگه نميزارم بچه ارو ببيني و هر چي گفتم كجا ميري رفت انقدر گريه كردم دوباره زنگ لباساي بچه ارو جمع كن بده من وگرنه ابروريزي راه ميندازم وسايلو كه بردم گفتم هز جا بچه امو ببري منم ميام گفت برو جمع كن بريم شمال باهاش اومدم و ديگه حرفي از تولد نزدم فقط به خواهرم مسيجي گفتم تو بهش زنگ بزن بگو كه از شانسم زنگ زد با دوستاش يه ماشينه بيرون بوديم و انتن هم صعيف صدا نميومد خواهرمم مسيجي پيام داد تولد شنبه افتاده ى دعتوش كرد تو گوشي شوهرم ديدم اصلا جواب مسيج خواهرمو نداده به منم ديشب گفت پس براي همين تا گفتم بريم شمال اومدي خيالت راحت بود تولد نيست من عمرا تولد ببرمت محل نزاشتم ى گفتم منم اللن فهميدم فرقي هم برام نميكنه برم يا نرم نميخواستم بحث كنم ولي از ديشب دوباره اعصابم بهم ريخته چيكار كنم راضي بشه بياد بريم 🥲
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹