2777
2789
عنوان

حالم از این پسره بهمممم میخورهههه

159 بازدید | 16 پست

چرا یه پسر یهو انقدرررر تغییر کردد اوووف (پشیمون شده)

میخاد بیاد  درمورد رابطه بحرفیم و تموم کنیم سه روز علافم کرد 

دو هفتهس باهم بودیم 

اما ن وقت داره ن علاقه

الانم سه روز قرار باهم بحرفیم و بعد تموم کنیم. 

میاد سلام‌میکنه میره 

یا خوابش میاد میگ‌فردا بحرفیم‌

دیشب سلام کرد منم جواب سلام دادم 

سین نزده ولی دیشب  انلاین شده اخرین بار ساعت ۲ و نیم شبههه..

بیشعور خب نمیخای چرا علاف میکنی 

بیا بگو بدرد هم نمیخوریم بای 

از اونور میگه باید باهات بحرفیم از اینطرف یک ساعت وقت نداره ک حرفشو بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قراره تموم شه حرف زدن میخاین چیکار!تموم کنین بره حرصم نخورایناارزش ندارن تکلیفشون باخودشونم مشخص نیس خودتودرگیراین رابطه های اشتباه نکن تولیاقتت بیشترازاین دوزاری های سادیسمیه که لذت میبرن باابروی کسی بازی کنن

Dunyada olumden baskasi yalan
ناراحت تیستم  کلافه شدم از بی توجهی

درکت میکنم بلاکش کن یااگ پیام داد دیگ جوابشو نده،اونیکه میگ وقت نداره و واست وقت نمیزاره همش بهانس کسی ک یکیو بحواد هرجورشده واسش وقتشو حالی میکنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
منم خواستگارم اینطور بود و به جای دو هفته نزدیک ۴ سال سرکارمون گذاشت و یهو رفت... بدون هیچ دلیل و تو ...

کاش یهو بره هر روز میاد یه سلام عرض میکنه بعد یا خستهس یا کار داره یا خوابش میبره 

میرهههه دیگهههه روز بعد همین اش و هین کاسه