2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸ هفته رفتم  برا سونو قلب خونریزی هم داشتم...وقتی رفتم دکتر گفت حتی جنین هم نمیبینم چه برسه به قلبش ۵۰...۵۰ هست دو هفته بعدش رفتم به لطف خدا قلبش میزد الان روی پاهام خوابه

الهی همه حال دلشون خوب باشه
اوم🥲 نگفتن كى تشكيل ميشه

نه دیگه عزیزم دفع شده تشکیل نمیشه دیگه.خدااینوبرام نگه داره🥲

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
ذوق😅اخه پسرم۶هفته و۴روزصدای قلبش روشنیدم

حالا راست و دروغش نمیدونم ولی یه دکتر به خواهرم گفته بود بچه دختر قلب دیرتر تشکیل میشه پسر همون 6هفتگی تشکیل میشه بعد خواهر منم 6هفتگی سونو داد نشده بود 8هفتگی تشکیل شده بود دوهفته صبر کن

حالا راست و دروغش نمیدونم ولی یه دکتر به خواهرم گفته بود بچه دختر قلب دیرتر تشکیل میشه پسر همون 6هفت ...

منم شنیدم اینو.ولی خب این ۵هفته بودرفتم ببینم چی درمیادهرچی خدابخوادسالم صالح باشه 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
عزیزم بیا از وضعیت خودت و نی نی بگو خوبی انشالله؟ 

سلام عزیزم ممنون که پیگیرحالم هستی خوبیم خداروشکر.کل روز روباحالت تهوع ومعده دردوخواب میگذرونم همش خوابم میاداشتهام کم شده وزنم اومده پایین.بی صبرانه منتظرم۹م بشه برم سونوببینمش😍دعاکن همه چی خوب باشه 

سلام عزیزم ممنون که پیگیرحالم هستی خوبیم خداروشکر.کل روز روباحالت تهوع ومعده دردوخواب میگذرونم همش خ ...

من چندروز ی بار میام چکت میکنم 😁امیدوارم بهترین روزای عمرت باشند و بعدش بسلامتی نی نی رو بغلش کنی 🥰

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

سلام عزیزم، خوبی ،  یادت افتادم اومدم یه سری به تاپیکات بزنم ، خداروشکر باردارشدی ، ان شاءالله خدا برات نگه داره و به سلامتی بغل بگیریش

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم