2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
عزیزم انروز چهارمه رفتی سونو؟

سلام عزیزدلم ممنون که به فکرم بودی بله دیروزرفتم یکی ازساک هاپوچ بودیکی تشکیل شده شکرخدا

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام مریم جان رفتی سونو گرافی

سلام عزیزجان بله رفتم یکیشون تشکیل شده شکرخدا

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دیدم تو ۱۱ هفته با ۱۲ هفته تشکیل شده الان هم بچه ۴ سالشه سویق گندم و جو بخور کندر بجو کمک میکنه ...

سلام گلم رفتم ۷هفته و۳روزبودتشکیل شده بود🥲البته یکیشون تشکیل شده 

خیلی زود رفتی سونو بعد از ۸ هفته تشکیل میشه قلب عزیزم نگران نباش صبر کن آرامش داشته باش توکل کن

عزیزم دیروز رفتم ۷هفته و۳روزتشکیل شده بودیکی ازقل ها

سلام گلم رفتم ۷هفته و۳روزبودتشکیل شده بود🥲البته یکیشون تشکیل شده 

عزیزم میشه واسم تو نمازات دعا کنی به دلم افتاده تو دلت پاکه دعات مستجاب میشه دلم خیلی گرفتهه

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

اسی جانم منم همین شدم رفتم گفت جنین رو نمیبینم . منم به حساب عادتم 6 هفته بودم ولی به حساب سونو اونج ...

عزیزرفتم شکرخداتشکیل شده بوددیروز۷هفته و۳روزبودمن۵هفته رفته بودم بخاطرهمین زودبودتشکیل نشده بوده.الته سونواول دوتاساک بودگفت دوقلومیشن ولی دیروزرفتم یکیشون تشکیل شده بود

عزیزم میشه واسم تو نمازات دعا کنی به دلم افتاده تو دلت پاکه دعات مستجاب میشه دلم خیلی گرفتهه

ان شاالله که خدا دلت رو مث مال من شادکنه هرآرزووخواسته ای داری اجابت بشه