2777
2789
عنوان

کسی بوده اول بگن قلب بچه تشکیل نشده توسونوهای بعدی دیده بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 252 پست
سلام عزيزم چطورى  فندقت چطوره باباى فندق در چه حاله  حتما الان كلى ذوق داره

سلام عزیزم فندق خوبه بابای فندق که خیلییییی خوبه صبح وظهروشب اول اونااحوال پرسی میکنن بعدما😂امروزسرنهارمیگه ۶روزمونده تادیداردر سونو😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزم، خوبی ،  یادت افتادم اومدم یه سری به تاپیکات بزنم ، خداروشکر باردارشدی ، ان شاءالله ...

سلام عزیزم ممنونم که به فکرم بودی .ان شاالله

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم فندق خوبه بابای فندق که خیلییییی خوبه صبح وظهروشب اول اونااحوال پرسی میکنن بعدما😂امروزسر ...

اى جانم ان شاءالله صحيح سلامت بياد بغلت 

اوه اوه بابايى ذوق بچشو داره 😁

بح بح ٦ روز ديگ مشخص ميشه اين وروجك دخمله يا پسر

منم خاله محسوب ميشم يا نه؟🙁

اى جانم ان شاءالله صحيح سلامت بياد بغلت  اوه اوه بابايى ذوق بچشو داره 😁 بح بح ٦ روز ديگ مشخص ...

ازالان میگه دخترباشه مال منه پسرباشه براتو.حسم میگه دختره۳روزدیگه ببینیم معلوم میشه یانه.معلومه که خاله هستی نی نی سایتی هااونایی که همش پیگیرحالم بودن وبرام دعاکردن خاله هستن 😍😘

ازالان میگه دخترباشه مال منه پسرباشه براتو.حسم میگه دختره۳روزدیگه ببینیم معلوم میشه یانه.معلومه که خ ...

ان شاءالله هر چى هست صحيح سلامت باشه

بگو حالا كه اينجور شد هر كدومش شد واسه خودمه نميزارم نزديكش بشى🤣

اگه دختر شد مشخصه حسابى لوسش ميكنه😂

اى جانم يعنى چندماه ديگ خاله ميشم💃💃💃

ان شاءالله هر چى هست صحيح سلامت باشه بگو حالا كه اينجور شد هر كدومش شد واسه خودمه نميزارم نزديكش بش ...

یعنی ثانیه شماری میکنه بریم سونو همش میگه معلوم میشه جنسیتش میگم صددرصدنیست که بعضی وقتامشخص نمیشه تا۴ماه ایناهی میگه چرابایدمشخص نشه ای بابا نیم ساعت بعدمیگه فردا۲ونیم میفهمیم  چیه😂.اره بخدافقط سالم وصالح باشه جنسیتش خواست وصلاح خداست.نمیزارم نزدیکش بشه چیه ازالان میگه ظهرها زودتربیام خونه دیرتربرم شب هاهم زودببندم بیام خونه بچه رونگه دارم کمکت کنم نمیگه دوست دارم یسره بغلم باشه براش آهنگ بخونم😅😂

یعنی ثانیه شماری میکنه بریم سونو همش میگه معلوم میشه جنسیتش میگم صددرصدنیست که بعضی وقتامشخص نمیشه ت ...

امان از دست اين مردا😂

اخ جون پ فردا مشخص ميشه عشق خاله پسره يا دخمل💃💃💃

بگوووو حتما😂

زمانى كه اومد سعى كن اون موقع خوابش كرده باشى بخوره تو ذوقش🤣🤣🤣🤣تازهههههه بگو بچه اومد نخواى بيشتر به اون برسى و محبت كنى كمتر منااااا🙁😂

یعنی ثانیه شماری میکنه بریم سونو همش میگه معلوم میشه جنسیتش میگم صددرصدنیست که بعضی وقتامشخص نمیشه ت ...

, سلام من قبلا تاپیک شما رو خونده بودم خیلی ناراحت شدم الان یهو اومدم این تاپیک رو دیدم .

تبریک میگم

امیدوارم به خوشی و سلامتی بگذره   

حالا نی نی خانومه یا آقا؟

امان از دست اين مردا😂 اخ جون پ فردا مشخص ميشه عشق خاله پسره يا دخمل💃💃💃 بگوووو حتما😂 زمانى كه ...

خاله ششششششش دخترههههههههههه نی نی مون دختره ایخدااااااضعف کردم الان ازسونواومدم بیرون گفت صددرصدنیست اما احتمال بالادختره 

, سلام من قبلا تاپیک شما رو خونده بودم خیلی ناراحت شدم الان یهو اومدم این تاپیک رو دیدم .  تبر ...

سلام عزیزم ممنونم همین الان ازسونواومدم گفت احتمال زیاددختره😍😍😍

خاله ششششششش دخترههههههههههه نی نی مون دختره ایخدااااااضعف کردم الان ازسونواومدم بیرون گفت صددرصدنیس ...

اى جان اى جان💃💃💃

عاشق دخترممممممم

صداى قلبشم شنيدى؟

اى جانم قربون اون ذوق كردنت😍

ان شاءالله صحيح سلامت بياد بغلت 

معلومه الان باباش ذوق زده شده براش كه همونيه كه ميخواد😁😁

اى جان اى جان💃💃💃 عاشق دخترممممممم صداى قلبشم شنيدى؟ اى جانم قربون اون ذوق كردنت😍 ان شاءالله ...

اره صدای قلبشم شنیدم خودشم دیدم 

وای کی میادمن طاقت ندارم دلم میخوادببینمش مطمئنم سفیدموهاش طلایی فرفری  چشماش رنگی براش گوشواره بخرم النگوبخرم لباس چین چینی توری صورتی گل سرررر😍وای من دیگه نمیتونم خدایاااااعاشقتم