2777
2789
عنوان

عطای عشق را به لقایش بخشیدم

122 بازدید | 12 پست

سلام خانما الان ۶سال از زندگی مشترکمون میگذره تواین شش سال عشق وعاشقی رو بخشیدم به عاشقا😌 انقد سختی وبالا وپایینی بوده که از دختر ناز نازی که اشکش دم مشکش بود تبدیل شدم به یه ادم سخت دل که بزور اشکم درمیاد از یه ادم ترسو تبدیل شدم به یه ادم شجاع واز یه ادمی که خودشو هی کوچک میکرد وقصد آسیب به خودشو داشت تبدیل به ادمی شدم که خودم اولویت خودمم به خودم اهمیت میدم زندگی خیلی اذیتم کرده نمیدونم این قوی شدنه یا سنگ دل شدن؟؟؟؟ اما هرچی هست دیگ اثری از عشق نیست یقینن شاید اندکی دوست داشتن ولی عشق اصلا اما دلم برای دوست داشتن وعاشقی تنگ شده😔 برای اینک باهمسرم عاشق هم باشیم اما اخرش میگم  گور باباش😂 خودمو عشقه یه جورایی سنگ شدم ودیگ هیییییچ حسی به هییییچ مردی ندارم کلا جنس مخالف برام بسیار بی ارزش نظر شما چیه کسی بوده مثل من باشه؟

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
هم دردیم

الان چکار میکنی

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین . منم کاش عاشق نمی‌شدم عشق فقط،استرس داره دیگه فقط،میخوام عاشق خودم باشم

خیلی سخته ها فک میکنی راحته 

گاهی دلم لک میزنه که همسرم قربون صدقم بره اما وقتی نمیره میگم خب بدرک😂

تشریف میارید پی وی بهتون بگم؟جسارت نباشه.سو تفاهم نشه

خیر گفتم که از مردا بیزارم بااحترام😊

نه بزرگوار.فقط میخواستم بگم هر کس تو زندگیش دردش واسه خودش بزرگه.

همه چیز چاره داره جز مرگ

همه چیز چاره داره جز مرگ

من همینکه میبینم بچه هام سالم وسلامتن خداروشاکرم وحالم خوب میشه