2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 107 پست

خلاصه شبش من استرس این قضیه رو داشتم با اینکه چیزی نبود این خانم اومد رد شد با چند نفر دیگه من بیرون مغازه پیش یکی از بچه ها بودم یه نگاه به اصطلاح خرکی به من کردو رفت طوری که اگه اینکارو نمیکرد متوجه نمیشدم، بعدشم چند بار مغازه اومد یه چیزایی میخواست که نداشتیم بیشتر یا مثلا آب میخرید هر روز بعد شد روزی چند بار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدن من فهمیدم خواهر زاده یکی از بچه هاست که با دایش اومد خرید کرد، خلاصه یه شب آخر وقت اونها بود دیدم اومد قارچ بخره، یه حالت خجالت زده، استرس در عین حال لبخند ملیح گردن کج یعنی یا کراش زده بود یا داشت تظاهر میکرد فکر کنم من هرچی گفتم قارچ بزرگ میخوای کوچیک میخوایی سیاه شده میخوایی بعدن بیا ببرو اینا اصلا حرف منو نمیشنید حالا بخشی از حرفم شاید بخاطر یخچال به گوشش نرسیده باشه چون یخچال خوابیده سوسیس کالباس اینطوریه صدات میره توش وقتی درش بازه و سرت جلوشه، ولی آوردم جلوش گذاشتم گفتم این اوکیه فقط گفت چقدر شد و سریع با خجالت کارتو کشید

هیچی دیگه اون موقع که باید کاری میکردم نکردم، بعدش یواش یواش به این فکر کردم که چه کنم اومد اینجا سر صحبتو باهاش باز کنم تو بیرونم حتی در حد سلام علیک پایه نبود فرار میکرد یعنی روشو یه طرف دیگه میکرد منم سلام اینا نمیکردم مزاحمش نمیشدم

یه بار جمعه اومد اومد مغازه بیشتر هم آب میخرید، آخه سر آب من چه جوری صحبتو باز کنم، اون روز جمعه اومد آب بگیره من گفتم دوماه شده اومدین؟ گفت آره امروز شد دوماه، بعد گفتم راضی هستین یه حالتی گردنش کج شد گفت آرررهه، یعنی مثلا خدا رو شکر، بعد گفت راستی دایی اون روز پول آبو حساب کرد گفتم آره حساب کرد قابلم نداشت

هستین ادامشو بگم؟ من تایپینگ مدیریت کردن بلد نیستم فقط خواستم نظرتونو بگید 

مدریت تاپیک اینجوریه ک تو وقتی تاپیک میزنی همونجا باید حرفتو بزنی نه اینه بری چنجا دور بزنی بعد بیای ادامه حرفتو بگی😡

خلاصه این از یه جایی به بعد اومدنش به مغازه کم شد، کم شد کمترو کمتر تا تقریبا قطع شد یه دوره ایم فقط پول نقد میداد که حساس شده بود من اسمشو از رو کارتش ببینم چون خواستم اینکارو بکنم که مثلا خانم فلانی صداش کنم بماند من دیدم تمام شده رفتم دایرکتش و یه متنی نوشتم که میدونم متن جالبی نبود