2777
2789

چه خبرا؟

چند هفته ايد؟

حال و احوالتون چطوره؟

واسه سيسمونى چكارا كرديد؟

آماده ى به دنيا اومدن نى نى هستيد؟

من به لطف خدا تو ٢٥ هفته ام، همچنان دل و كمر و سردرد دارم امروزم خيلى پادرد دارم

احساس ميكنم كار انجام نشده خيلى دارم

كم كم داريم وسايل نى نى رو ميخريم ولى خب خيليش مونده خونمون يكم تعميرات و تغيير دكوراسيون ميخواد

يه مقدار استرس دارم

شماها از خودتون بگيد

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ۲۸ هفته منتظرولی فقط میگم سال باشه همین سیسمونی نخریدم ۳۰ هفته میخرم خدا بخواد

به سلامتى

اصلا چيزى نخريدى؟ هفته هاى آخر سنگين ميشيم يكم خريد سخته

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
هفته ۳۴ جون و توان دیگه ندارم کمر درد دل درد تکونهای دردناک نی نی سیسمونی تکمیله به لطف خدا ام ...

به سلامتى

تكوناى نى نى منم گاهى برام دردناكه مثه درده نيشگون

خداروشكر سيسمونى كامله مباركش باشه

من اصلا نوع زايمانمو انتخاب نكردم موندم كدومو انتخاب كنم

30 هفته ام.کمر درد و شکم درد دارم.معده ام درد میکنه نمیتونم غذا بخورم.اگر راه برم لک میبینم.وروجک هم ...

اى جان

خدا مواظب همه بچه ها باشه

من فكر ميكردم دل و كمر درد واسه ماه هاى اوله، ولى ميبينم همچنان دارم دردارو🙄

بچه اولته؟

سالم* خدا به همه بچه هاس سالم و صالح و خوب و عاقل و سربراه بده

الهى آمين

نه نخریدم من استراحتیم اینترنتی میخرم

منم خيليارو اينترنتى خريدم

باز خداروشكر ميتونيم اينجورى خريد كنيم ولى براى يه سريشم دوست دارم حضورى برم ولى خب سختمه

پنج هفته ام قبوله؟ 🤣

آاااخى

مبارررركه

چشمتون روشن

قبوله