2777
2789
عنوان

در مورد لکنت زبان بچه ها کسی چیزی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست
ممنون از راهنماییتون عزیزم    

خواهش میکنم عزیزدلم ♥️

نگران نباش بسپر بخدا 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان خوب شده؟دختر منم خوب حرف میزد یهو اینطوری شد دارم می میرم از نگرانی    

مه خوب نشده فعلا نبردمش دکتر

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی دعوای من و باباش زیاد میبینه ممکنه از اون باشه؟    

شاید.احتمالش هست.مخصوصا اگر دعواتون شدید باشه یعنی یهو مثلا داد بزنید.

اگر لکنت اش ادامه داشت یا مثلا استرس گرفت یا شب ادراری داشت حتما ببرید اش گفتار درمانی و روانشناس

اینو منم متوجه نبودم تا همین دو هفته پیش که مشاور خیلی خوب بهم زد این حرف رو  چون میگن کفتار د ...

عزیزم من ۲سال تمام راهم تو کلنیک کاردرمانی بود بخاطر پسرم بچه ۲ساله هم میوردن پسر خودم ۳سالش تموم نشده بود بردمش. 

یعنی چی همکاری نمیکنه من تو اون ۲سال  بچه ای ندیدم که کاردرمان ذهنی یا جسمی یا گفتار درمان نتونه بچه رو کنترول و آروم کنه. 

اگه کادر درمان مهارت کافی داشته باشن اتفاقا میتونن

چرا نتونن اصلا مگه میشه همچین چیزی اونا تجربه دارن در این موارد درسش رو خوندن که چطوری بچه رو  آروم کنن واحد روانشناسی رو پاس کردن محاله همچین چیزی. 

چون من یه جا بردم اصلا طرف نمیتونست بچمو کنترول کنه بعد چند جلسه عوضش کردم بردمش جای دیگه اوایل بی قراری میکرد ولی به خوبی کادر کلنیک تونستن بچمو آروم کنن. 

من پسرمو پیش متخصص روانپزشک کودکان،  رواشناس و متخصص اطفال و کودکان بردم پسرمو 

وقتی میگفتم بیقراری میکنه،  همکاری نمیکنه،  استرس داره فلانه فلانه نمیتونم ببرم. 

همشون بهم یه چیزو گفتن مگه میشه همچین چیزی نهایت بچه شما یه مدت اینجوریه و اون کادر گفتار و کار درمان باید بچه رو آروم کنن و بتونن اعتمادش رو جلب کنن اگر این توانایی رو ندارن حتما کلنیک رو عوض کنید

اینو منم متوجه نبودم تا همین دو هفته پیش که مشاور خیلی خوب بهم زد این حرف رو  چون میگن کفتار د ...

یه چیزی شنیدیم...  عزیزم من کارم سالها خوندن کتابها و اینترنت و گفتار درمانها و متخصصها برای مشکلات بچم بود که مشکل تکلم داشت. 

انقدر تو اون ۲سال بیمارهای مختلف که مشکلات مختلف زبانی و تکلم داشتن دیدم و مطالعه داشتم که نمیشه گفت یه جیزی شنیدم عزیزم

بازی درمانی شاخه ای از همون کار درمانیه ذهنیه

مثل شن بازی

کاردرمان بعد مدتی میتونه تشخیص بده که مراجعه کننده با بازی درمان میشه یا نه رجوع میده به گفتار درمان. 

پسر من هر دوش رومیرفت

گلم حرف زدن بچتون چه طوریه میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا چطوری تکلم داره؟ 

اسم خودش اصلا نمیگه زبونش گیرمیکنه زور میزنه که بگه اما نمیتونه یهو اینطوری شده بعضی وقتا توی بعضی کلمات دیگه هم گیر میکنه