2777
2789
عنوان

در مورد لکنت زبان بچه ها کسی چیزی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست

دختر منم دوسالو۷ماهشه، تا ۴ماه پیش عالی حرف میزد ولی ی روز ک میخواست حرف بزنه قبلش میگفت ععععععع تا کلمه میگفت، البته ما ارپی لکنت داریم 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
دختر منم دوسالو۷ماهشه، تا ۴ماه پیش عالی حرف میزد ولی ی روز ک میخواست حرف بزنه قبلش میگفت ععععععع تا ...

الان خوب شده؟دختر منم خوب حرف میزد یهو اینطوری شد دارم می میرم از نگرانی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی دعوای من و باباش زیاد میبینه ممکنه از اون باشه؟    

بلههه همینه ...

منم پسرم از دعوای منو باباش لکنت گرفت منتهی ۳ سالش بود ....

الان ۶ سالشه مردم و زنده شدم دارم اما خیلی کم پارسال محرم اینقدر امام حسین رو صدا زدم و گریه کردم روز عاشورا که دیک از حال رفتم ..

خیلی خیلی خیلی بهتر شد اما الان وقتی کسی ب حرفش گوش نده اینطور میشه اول کلمه شو دو سه بار تکرار میکنه

دو هفته پیش رفتم مشاور گفت نیاز ب گفتار درمان ندارع  چون ریشه ارثی ندارع این باید بازی درمانی بشه 

نوبت گرفتم هنوز شروع نکردم برای پسرم

سعی کن دیک جلوش دعوا نکنید خیلی سخته اما برای اینکه خوب بشه باید اینکارو بذاری کنار 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نمیدونم ولی دعوای من و باباش زیاد میبینه ممکنه از اون باشه؟    

عزیزم اگه دیدی هر روز در ادای حروف و کلماتش مشکل داره و بالاخره مشخص میشه از عمد اینکارو میکنه یا نه...  اگه دیدی بهتر نشد بدتر شد یا همون جوری موند و استپ کرد حتما ببرش گفتار درمان.

نترس هیچی نیست استرس و ترس و نگرانی هم نداره پسر خودم میرفت

بلههه همینه ... منم پسرم از دعوای منو باباش لکنت گرفت منتهی ۳ سالش بود .... الان ۶ سالشه مردم و زن ...

خاک بر سر من     خیلی جلوش دعوا میکنیم فکر میکردم چیزی متوجه نمیشه یا براش مهم نیست

وا گفتار درمانی برای کسی هست که ارثی بوده؟  خدائیش چه ربطی داره؟  مراجعه به گفتار درمان ...

اینو منم متوجه نبودم تا همین دو هفته پیش که مشاور خیلی خوب بهم زد این حرف رو 

چون میگن کفتار درمان بیشتر بچه رو استرسی می‌کنه کاری که با پسر من کرد عزیزم 

ما فقط ی چیزی شنیدیم و مدام به همع هم پیشنهاد میکنیم اما اصل لکنتی که ریشه ندارع بازی درمانی هستش عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خاک بر سر من        خیلی جلوش دعوا میکنیم فکر میکردم چیزی متوجه نمیشه یا براش ...

ایرادی ندارع  اونا متوجه میشن عزیزم ...

منم اونموقع سنک کم بود ۲۳ سالم بود جلوی پسرم مدام دعوا و مشاجره داشتیم الان هزار ماشالله خیلی مراعات میکنم یعنی شاید حدود ۷,۸ ماه میشه

و اینکه اطرافیان خیلی مهم هستن عزیزم 

نذار دخترت متوجه این لکنت بشه جلوش با هیچکس حرف نزن ک لکنت داره جملاتش رو کامل نکن

ب زبونش نگاه نکن

با چهره درهم و نگران نگاه نکنش

با مهربونی نگاهش کن لبخند داشته باشه ب چشماش نگاه کنه دستشو بگیر و ناز کن بوسش کن

به هیییچ وجه جملش رو کامل نکن عزیزم 

آخه حرف میزد جمله بندی میکرد یهو اینطوری شده

پس نگران نباشید🌹

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بله درسته.ممنون بابت یادآوری این دو دلیل.

🙂🌹

بازی درمانی چی هست؟کجاها انجام میدن؟

شما برو جاهایی که کفتار درمانی انجام میدن بگو می‌خوام بازی درمانی انجام بدم 

ببین چند جلسه انجام بده

تو خونه دعوا نکن

مهربون باش

ببین خوب شد که خداروشکر

نشد میخوای گفتار درمانی هم ببر

من تجربه شخصی مو بگم اونموقع پسرم ۳ سالو نیم بود بردمش گفتار درمانی خیلی استرسی میشد همکاری نمی‌کرد چون سنش کم بود بخاطر همین مشاور رفتم گفت ببین کفتار درمان برای کسی هست ک ارثی هست اما چون پسر شما ترسیده باید بازی درمانی انجام بشه 

حالا بازم خودت می‌دونی اما من میگم چون سنش کم هست همکاری نمیکنه بهتره بره بازی درمانی کنه