2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم جفتم بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 4306 بازدید | 71 پست
عزیزم به سلامتی. ایشالله 😍😍😍 اره جفت منم پایینه گفت  استراحت کن می‌ره بالا چیزی نیست

ممنونم عزیزم اره دیگه باید استراحت کرد انشاالله که سالم وسلامت باشن وروجکا😍😍😍

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم اره دیگه باید استراحت کرد انشاالله که سالم وسلامت باشن وروجکا😍😍😍

ایشالله😍😍

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

سلام خوبی؟فسقلی خوبه؟تایپیک اسمتو دیدم داشتم تو گوگل راجب اسم یزدان میدیدم منم خیلی دوسش دارم😍اگه خدا بخواد میزارم چون ب یسنای منم میاد 

شما چی؟نظرت عوض شد؟ب نظرم فقط نظر خودت مهم باشه😍❤️

سلام خوبی؟فسقلی خوبه؟تایپیک اسمتو دیدم داشتم تو گوگل راجب اسم یزدان میدیدم منم خیلی دوسش دارم😍اگه خ ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم به خوبیت 

اره اسم قشنگیه دوسش دارم 

ولی اسم جوجه من یه چیز دیگست 

انتخاب خوبی کردی به یسنا هم میاد زیاد هم نیست بگی همه گذاشته باشن

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
سلام عزیزم قربونت خوبیم به خوبیت  اره اسم قشنگیه دوسش دارم  ولی اسم جوجه من یه چیز دیگست ...

والا الان نظر سنجی کنم همه میگن خوب نیس ادمو زده میکنن😂یه اسم انتخاب کردی تا زایمان ب کسی نگو😂اسمای جدیدم اخه همه بی سر و ته از ی اسم نداریم زیاد دیگه بهترینش همین خوشم اومد

سلام عزیزم خوبی حالت چجوره نی نی خوبه 

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم 

خودت و جوجه چطورید ؟

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم  خودت و جوجه چطورید ؟

فدات عزیزم خداروشکر به سلامتی این دوران رو تموم کنیم

ما هم خوبیم همه چیز روبراهه 

فقط ناراحتی خیلی داشتم یه مدت نگرانم رو بچه تاثیر گذاشته بشه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
فدات عزیزم خداروشکر به سلامتی این دوران رو تموم کنیم ما هم خوبیم همه چیز روبراهه  فقط ناراحتی ...

سعی کن ناراحت نباشی زیاد گریه اصلا نکن 

اون نینی متوجه میشه ناراحت میشه 

اره ایشالله این چند ماه باقی مونده هم به سلامتی بگذره خیالمون راحت بشه 

آزمایش قند خون رفتی همون پودر که باید بخوری

هفته بعد ویزیت دارم برام می‌نویسه 

سعی کن ناراحت نباشی زیاد گریه اصلا نکن  اون نینی متوجه میشه ناراحت میشه  اره ایشالله این ...

گریه خیلیییی کردم انقدر بچه تو شکمم تکون میخورد متوجه میشدم آرامش نداشت

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد