2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم جفتم بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 4312 بازدید | 71 پست
سلام یاسمن جون خوبی❤️نینی چطوره😍😍چند وقتیه نیستی بارداری خوبه😅

سلام عزیزم خوبیم قربونت 

تو خوبی نینی خوبه 

هی میگذره 😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
سلام عزیزم خوبیم قربونت  تو خوبی نینی خوبه  هی میگذره 😅😅😅

خداروشکر عزیزم.ماهم خوبیم❤️عزیزم😅من که هنوز حالت تهوع شدید دارم 🥴🥴نینی پسره؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم.ماهم خوبیم❤️عزیزم😅من که هنوز حالت تهوع شدید دارم 🥴🥴نینی پسره؟

خداروشکر عزیزم 

اره ویار که اذیت کننده هست کاری نمیشه کرد 

اره پسره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مال من دختره. به نظرت اسم دلوین قشنگه؟

اره قشنگه 😍

عزیزم😍😍زنده باشه اسم انتخاب کردی؟

نه هنوز انتخاب نکردم 

کلا انتخاب اسم سخته 

مهوا یکتا پناه من اینا رو دوست داشتم 

سلام یاسمن جون خوبی ؟ الهی شکر که نینی خوبه حالش 

منو نمیدونم یادت هست یا نه !؟

من ولی تو رو خوب یادمه باردار بودم تو دوست داشتی باردار بشی و من و دخترم خیلی برات دعا کردیم چقدر خوشحال شدم باردار شدی و ایشالا که چیزیم نمونده پسر گلت بغل بگیری 

ایشالا همیشه شاد باشی دوستم 🌹❤️

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
سلام یاسمن جون خوبی ؟ الهی شکر که نینی خوبه حالش  منو نمیدونم یادت هست یا نه !؟ من ولی تو ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم تشکر 😘😘

نه متاسفانه یادم نیست 🤕

خیلی ممنون از دعاهات گلم 😍😍😍

بازم به دختر کوچولوت بگو دعا کنه این چند ماه باقی مونده هم به سلامتی بگذره ایشالله  ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

سلام عزیزم قربونت خوبیم تشکر 😘😘 نه متاسفانه یادم نیست 🤕 خیلی ممنون از دعاهات گلم 😍😍😍 بازم ب ...

پارمیس میگه خاله جون خیالت راحت خدای مهربون مواظب گل پسرته فقط یادت نره زایمان کردی ما رو خبر کنی 🙏😍

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
الان منم بایستی تو هفته ١۵ بارداری می بودم خدا از دکتر نگذره آمینوسنتز کردم وکیسه آب همون لحظه پاره ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔😔واقعا سخته من خودم یک بچم تو هفته ٢۴ کیسه ابم پاره شد از دست دادم 

ولی از خدا می‌خوام اول از همه دلت آروم کنه و صبر بده بهت و بعد هم جاشو برات پر کنه ، همون طور که برای من کرد 🙏🙏