کار سنگین هم نکردم فعالیت زیاد نداشتم نمیدونم چرا اومده پایین
طول سرویکسم خوبه ۳۷
ولی فاصله جفت تا دهانه داخلی رحم زده ۲۰ میلی متر
لولایینگ جفتم
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به خاطر ندیدن تیغه بینی از استرس زیاد رفتم آزمایش سلفری دادم
خوب بود جوابش ؟
من فقط همون غربالگری اول رو دادم که خوب بود
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
هنوز جوابش نیومده.حدودا دو هفته زمان میبره.تازه یک هفته گذشته
عدد ان تی دیدم خوب بوده
اصلااا نگران نباش
نیاز به سلفری هم نبوده چون عددت خوب بود
تیغه بینی رو هم که دیدی مال من دیده شده اندازش هم خوبه
مال تو هم دیده میشه تو انومالی
عدد ان تی دیدم خوب بوده اصلااا نگران نباش نیاز به سلفری هم نبوده چون عددت خوب بود ...
سلام یاسمن جون خوبی عزیزم
من دیروز رفتم انومالی راستی ازمایشم داشتی برای انومالی یانه؟؟
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
سلام یاسمن جون خوبی عزیزم من دیروز رفتم انومالی راستی ازمایشم داشتی برای انومالی یانه؟؟
سلام عزیزم قربونت
نینی خوب بود ؟ جنسیت چی بود ؟
نه گفت غربالگری اولت خوب بود دومی نمیخواد
سلام عزیزم خوبی منم رفتم انومالی دختر بود همه چیز خوب بود جفتم قبلا پایین بود الان رفته بود بالا&nbs ...
ای جاااانم خداروشکر
خدا حفظش کنه
خوب شد از دو جفتش داری😁😁😁
همون با استراحت رفت بالا ؟
سلام عزیزم قربونت نینی خوب بود ؟ جنسیت چی بود ؟ نه گفت غربالگری اولت خوب بود دومی نمی ...
مرسی عزیزم نی نی رو گفت دختره به احتمال 80 درصد😍 منم دکتر گفت چون غربال گری اول خوب بوده لازم نیس از بس هی همه میگن باید انجام داد استرس گرفتم
جفتمم نمیدونم چرا پایینه 😕
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
مرسی عزیزم نی نی رو گفت دختره به احتمال 80 درصد😍 منم دکتر گفت چون غربال گری اول خوب بوده لازم نیس ا ...
عزیزم به سلامتی. ایشالله 😍😍😍
اره جفت منم پایینه گفت
استراحت کن میره بالا چیزی نیست
مرسی عزیزم انقدررر خوشحالم که نگو اره. دیگه از هر دو دارم استراحت. پیاده روی . اصلا راه نمیرفتم زیا ...
خداروشکر که خوشحالی گلم
اره منم رابطه ندارم
فقط غذا درست میکنم
همیشه استراحتم