2777
2789
عنوان

فیلرو آنزیم بینی کسی انجام داده؟!

164 بازدید | 9 پست

کسی بوده که بینی گوشتی داشته باشه با فیلرو آنزیم جواب گرفته باشه؟

دوس داشتم عمل کنم ولی چون گوشتیه میگن برا عمل زیاد قشنگ نمیشه دماغمم بد نیست ولی دوس دارم نوک دماغم باریک بشه 

بعد اینکه فیلرو آنزیم درد زیادی داره ؟!

چجوریه  و ماندگاریش تا چقده 

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون

سلام فیلر ک اصلن نزن چون بعد یک ماه ب واسطه فیلتره افزایش حجم پیدا میکنه ولی یکاری تازگیا دیدم انجام میدن بینی های گوشتی رو کوچیک میکنه کسایی ک من دیدم جواب گرفتن اسمش یادم نمیاد اگ قصد انجام داشتی بگو اسمشو بپرسم

سلام فیلر ک اصلن نزن چون بعد یک ماه ب واسطه فیلتره افزایش حجم پیدا میکنه ولی یکاری تازگیا دیدم انجام ...

واقعا؟؟ پس انجام ندم دیگه 

مرسی واقعا اگ بپرسی برام لطف میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فیلر ک اصلن نزن چون بعد یک ماه ب واسطه فیلتره افزایش حجم پیدا میکنه ولی یکاری تازگیا دیدم انجام ...

فقط نوک مماخم یذره باریک تر شه دوس دارم🥲

واقعا؟؟ پس انجام ندم دیگه  مرسی واقعا اگ بپرسی برام لطف میکنی

همین الان پیم میدم میپرسم عزیزم 

ولی فیلر اصلن انجام نده خواهرم فیلر زد انقد بعدش دماغش داغون شد مجبور شد عمل کنه

همین الان پیم میدم میپرسم عزیزم  ولی فیلر اصلن انجام نده خواهرم فیلر زد انقد بعدش دماغش داغون ...

الان عمل کرده بهتره؟؟

منم یکی از همکلاسیام انجام داده بود ولی اخرش عمل کرد چون قوس داشت دماغش  عمل خیلی بهش میاد ولی من میترسم داغون شم با عمل 😂🥲

الان عمل کرده بهتره؟؟ منم یکی از همکلاسیام انجام داده بود ولی اخرش عمل کرد چون قوس داشت دماغش   ...

واس دماغ گوشتی تو عمل باید خیلی تو انتخاب دکتر سخت گیر باشی 

خواهر من استخونی بود میخواس نوک بینیشو باریک  کن برا همون زد 

واس دماغ گوشتی تو عمل باید خیلی تو انتخاب دکتر سخت گیر باشی  خواهر من استخونی بود میخواس نوک ب ...

چقدم خوب .ریسکه دیگه یهو میبینی اونی نشده ک خواستی افسردگی میگیرم 🥲🥲

چقدم خوب .ریسکه دیگه یهو میبینی اونی نشده ک خواستی افسردگی میگیرم 🥲🥲

حالا بذار من اینو پرسیدم اسم دقیقشو بگن 

میگفتن ی لیزره بعد اینا ک انجام دادن خیلی راضی بودن میگفتن قشنگ کوچک تر شده

حالا بذار من اینو پرسیدم اسم دقیقشو بگن  میگفتن ی لیزره بعد اینا ک انجام دادن خیلی راضی بودن م ...

خیلی عالیه مرسیتم 😍منتظر میمونم