2777
2789
عنوان

عدد بتا

649 بازدید | 57 پست

سلام خانما من یک روز قبل موعدم بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت یک روز بعد موعدم هاله پررنگ انداخت 

الان که ۳ روز از پریودم گذشته تیتر بتا دادم ۱۷۶۰ بود چرا انقدر بالاست طبیعیه ایا؟ 

اخه ازمایشگاه پرسید مگه چندهفته ای گفتم ۴هفته و۴روزمه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بله طبیعیع اگه سابقع دوقلویی دارین ممکنه دوقلوهم باشع 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلوهه  اگ درد شدید داشتی خارج از رحمه  اما درد نداشتی دوقوله

وای نگو تروخدا استرس میگیرم اخه دوتا تخمک داشتم یاعلی یعنی دو قلوعه

درد داشتم دیروز ولی امروز ندارم 

دردمم خیلی شدید نیست که تحمل نکنم لکه بینی هم ندارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بله طبیعیع اگه سابقع دوقلویی دارین ممکنه دوقلوهم باشع 

سابقه نداریم ولی دوتا فولی ۲۰ و ۱۹ داشتم 

وای نگو تروخدا استرس میگیرم اخه دوتا تخمک داشتم یاعلی یعنی دو قلوعه درد داشتم دیروز ولی امروز ندارم ...

خب دوقولوه. انقد عدد بتا برای دوقلوههه.    

انشاالله هرچی قسمتته. حالا رفتی دکتر اطلاع بده ببینم چیشد

اما اگ‌درد هم نداری خب دوقلوهه بتات ک اینو میگ

استرس گرفتم نکنه خارج رحمیه😭

سابقه نداریم ولی دوتا فولی ۲۰ و ۱۹ داشتم 

تنبلی داشتی دکتر چه داروهایی نوشت برات که فولیکول هات خوب بودن؟

منم تنبلی دارم ولی روزی دو تا لترزول خوردم و اچ سی جی زدم ۱۲بود😭ولی پریود هام منظم بود تنبلیم شدید نیست

خب دوقولوه. انقد عدد بتا برای دوقلوههه.     انشاالله هرچی قسمتته. حالا رفتی دکتر اطلاع بد ...

اخه من مشکب ژنتیک دارم باید سه چهارماهگی ازمایش تعیین سلامت بدم اگ دو قلو باشه که همه هزینه هام دو برابره 

خارج رحمی باشه باید الان لکه بینی و درد خیلی شدید  داشته باشم 

ولی من امروز بااینکه انقدرم پله رفتم و پیاده رفتم تا ازمایش بدم درد ندارم

تنبلی داشتی دکتر چه داروهایی نوشت برات که فولیکول هات خوب بودن؟ منم تنبلی دارم ولی روزی دو تا لترزو ...

نگران نباش من انقدر تنبلیم شدیده که بدون دارو پریود نمیشم گفت یکبار با دارو امتحان کنیم اگ نشدی ای وی اف

لتروزول داد با سینال اف میزدم دور نافم و  اچ سی جی زدم من لتروزول روزی ۳ تا خوردم روزی ۶واحدم سینال زدم

اخه من مشکب ژنتیک دارم باید سه چهارماهگی ازمایش تعیین سلامت بدم اگ دو قلو باشه که همه هزینه هام دو ب ...

خب دیگ پس انقد استرس نداشته باش منم قبل بارداریم ی کارایی وحشتناکی کردم😂.  اما اصلا درد ندارم خدارو شکر تا الان ک  هفته ششم هستم.  هیچ درد و لکه بینی ندارم .

توام بارداریت طبیعیه  پس نکرانی ب خودت نده الکی

من دقیقا ۳ روز عقب انداختم عددبتام ۱۳۶۰۰ بود. کلیییییی استرس کشیدم ولی طبیعی بود. فقط میتونم بگم خود ...

خب دکتر میگفت بالاست؟

اخه ازمایشگاهم ی جوری ازم پرسید ک ترسیدم فک کردم میپرسه چندوقتته یعنی منفیه گفتم مثبته گفت اره بعد دیدم بتام بالا بود ک پرسید