2777
2789

کارمنده بانک خانم رفتارش چجوری باید باشه؟ همسرم خیلی وام میگیره از یه بانکی در کل همه اونجا می‌شناسن چون هم وضع خوبي داره همه بهش احترام میکنن وبا اسم کوچیک صداش میکنن حالا این کارمند زن دوسه بار از بانک تماس گرفته بود وقتی همسرم خونه بود فهمیدم با اسم کوچیک گفت نیاوردی اقساط بدی ببینید خیلی حس میکنم راحت میحرفه انگار پسرخالشه

بعد شوهرمنم بهش گفت سلام چطوری چیکار میکنی بعد شوهر من گفت جان در حالی که به خود من بله میگه و بعدم اینکه یبارم خانمه زنگ زد بیا قراره ۶۰۰میلیون وام بدیم بهت شوهرم گفت نوکرتم الان میام به همسرم گفتم صمیمی حرف میزنی خوشم نمیاد همسرم گفت حالت خوب نیستا طرف ۵۰ سالشه بعد من یروز رفتم تنهایی دیدم خانم قیافه خوبي داشت و انگشتر هم داشت دستش که معلوم بود متاهل بود ولی سنش حدودا ۳۷،۳۸ میشد و اینکه چیزی ک من و شک انداخت ب همسرم گفتم من میخوام با تو برم بانگ ببینم چجوری میخاد باهات حرف بزنه به من میگه اونجا همه من و می‌شناسن اون زنه باهمه بگو بخند داره میای میبینی از کوره درمیری آبروم میبری میگه اگه یه چی بود  بعد میگه چرا من خونه بودنی زنگ میزد درضمن طرق متاهله و بیرون دیدنی بخدا هیچکدوم حتی سلام علیک نداریم 

بنظرتون من الکی حساسم؟

شوهرت برا اینکه وامشو بگیره کارشو راه بندازه مجبوره به اون بگه عزیز و عزیزم و باش همچین یه نمه بلاسه و راحت باشه ... اگر چیزی مث پیام‌ندیدی یا گوشی شوهرت رمز نداره الکی نگرانی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خاطر گرفتن وام هست 

بعد یه سری خانوما واقعا خیلی صمیمی و راحتن 

من یه جا رفته بودم کار کنم یه همکار خانوم که داشتم به شدت با مردا راحت بود 

که من فکر کردم شوهرشه انقد راحته درصورتی که فقط همکار بودن !!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا مرسی ♥️

اره فکر میکنم حساس شدید شوهرتون خوب باهاش برخورد میکنه چون دراین وانفسا برا دوتومن وام باید ادم خودش رو بکشه شوهرتون منبع خوبی برای کشیدن پیدا کرده

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

دیروز همکار شوهرم ک مجردم هست بهش می‌گفت عزیزدلم سنش زیاده البته،منم اصلا حساس نشدم چون ب شوهر خودم اعتماد دارم و کوچکترین شکی ندارم گفتم شاید اون خانم تیکه کلامش باشه ذره صورت فکر بد حتی یه لحظه ب ذهنم نرسید،شما هم اگه ب شوهرت اعتماد داری زیاد حساس نشو ک همین شکاکیت کار دست زندگیت میده

شک نکن بدون شک برو با همسرت اونجا، نگو میام ببینم میخواد چطور با تو حرف بزنه، با این نیتم نرو، جهت اینکه تورو ببینن و بشناسن برو، همه شوهرتو میشناسن تورو هم بشناسن، خیلی زنها وامها و کارای بانکی رو برای شوهرشون انجام میدن و فعالیت اقتصادی دارن

شوهرت برا اینکه وامشو بگیره کارشو راه بندازه مجبوره به اون بگه عزیز و عزیزم و باش همچین یه نمه بلاسه ...

خودشم قسم میخوره میگه من خرش میکنم کارم راه بیوفته و اقساطم دیر کرد دوسه روزی مهلت بخرم ولی هیچ ارتباطی نیست میخام چیکار اون و 

منم هیچی ندیدم و همسرم مطمعتم ولی میگم اون خانمه نخاد از راه بدر کنه

خودشم قسم میخوره میگه من خرش میکنم کارم راه بیوفته و اقساطم دیر کرد دوسه روزی مهلت بخرم ولی هیچ ارتب ...

حالاوتو اینقددددددد بگوووووو که به زنه دقت کنه بگه نکنه این خانمه عن خاصیه ک زنم روش حساس شده  دیگگگه در موردش حرف نزن و نرو رو مخ شوهرت

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر