2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه

ای بابا،چرا اخه مشکلت چیه عزیزم؟من همش انتظار دارم ک ای وی اف همون بار اول بگیره😒.

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

[QUOTE=321872041]ای بابا،چرا اخه مشکلت چیه عزیزم؟من همش انتظار دارم ک ای وی اف همون بار اول بگیره😒.[/QUOTEمن اندومتریوز دارم.دکتر که گفت هم رحمت خوبه هم جنین.ولی نگرفت..نه بابا.من الان دو تا انتقال منفی با شرایط خوب داشتم.ماه دیگه میرم برای انتقال سوم.خدا اخرشو خیر کنه.خسته شدم دیگه

[QUOTE=321872041]ای بابا،چرا اخه مشکلت چیه عزیزم؟من همش انتظار دارم ک ای وی اف همون بار اول بگیره😒. ...

😢😢انشاالله ک اینباردیگه باراخری باشه ک میری ودوتا نی نی تپل مپلی بچسبه ب دلت😍.منم ماه دیگه میخام برااولین بار انتقال بدم ،راستی شما کجا میرید؟؟ 

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
[QUOTE=321872041]ای بابا،چرا اخه مشکلت چیه عزیزم؟من همش انتظار دارم ک ای وی اف همون بار اول بگیره😒. ...

سلام عزیزم 

منم شیراز هستم

۱۶ انتقالم هستم و منفی شده دکتر گفته ۲۰ آز بده به نظرتون امیدی هست؟

[QUOTE=325683622]سلام عزیزم  منم شیراز هستم ۱۶ انتقالم هستم و منفی شده دکتر گفته ۲۰ آز بده به نظرتون امیدی هست من دیر پیامتونو دادم.نه دیگه ۱۶ منفی باشه ۲۰ ام که دیگه غیر ممکنه