2777
2789

از نظر معلم های پیش دبستانی بچه ها سه گروه هستن دخترا پیش فعالا اتیسم ها 

موافقید؟ اعصابم داغونه از دست معلما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ادعاشون میشه فک میکنن بچه فیلسوف به دنیا اومده و تا بچه بهونه خونه رو میگیره میگن ببرین دکتر یکی نیست بگه بابا بچه ۵ ساله زمان میخواد😑😑😑😑😑

‌متاهل ،درخواست ممنوع ⛔پروردگارا جز تو پناهی نیست🌺

چطور؟

پسرم مهد میره همه مامانه پسرا اعصابمون خورده چون یکی گفتن تمرکز نداره یکی ارتباط چشمی نداره یکی بیش فعاله نمیشینه یکی تو طیف اوتیسمه لج میره پسره منم که لجباز و لوسه خسته شدم از بس روش ایراد میذارن میخوام دیگه نبرمش مهد خب پسرا دیرتر اموزش پذیر میشن چرا انقد اذیت میکنن 

پسرم مهد میره همه مامانه پسرا اعصابمون خورده چون یکی گفتن تمرکز نداره یکی ارتباط چشمی نداره یکی بیش ...

والا  پسرمن فوق العاده شروشیطونه ملی مربیش این حرفارونمیزنه تازه یکبارمن سرمسئله ایی شکایت کردم اون منودلواری داد لابدمربیش خوب نیست

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
نه ولی یه بچه پسر هست که بهش نزدیکم مثلا فک کن خالشم  اتفاقا اون پسر هم یکم مشکل داره  و ...

به خداالان نصف پسرا قرصی شدن من هر کی میشنوم مثله نقل و نبات قرص به پسرا میدن الان یکی از دوستای شوهرم گفتن پسرش بیش فعاله قرص دادن پسره قبلبش ایست کرده و تمام نمیدونم ولی نسله اینده مردای ضعیف و استرسی خواهیم داشت به خدا این پسرا مشکل ندارن رونده رشدشون با دخترا متفاوته دارن مردمو دیوونه میکنن

پسرم مهد میره همه مامانه پسرا اعصابمون خورده چون یکی گفتن تمرکز نداره یکی ارتباط چشمی نداره یکی بیش ...

من خودم دوتا پسر دارم..سوادمم دكتري روانشناسي ميخونم.

من همچين فكتي نداريم ك پسرا دير اموزن..

ولي در فرهنگ ما به صرف پسر بودن بچه ٧٠ درصد بجه رو رها ميكنن و ما توي يك كلاس ميبينم پسرا به غير ذات پسر بودنشون تربيت نشدن../

الان اختلال ها خيلي زياده..نظر يك مربي در حد نظر يك مربي هست..ميتونه درست بگه ميتونه اشتباه..

جاي اينكه اعصابتوت خورد بشه بچه رو ببريد متخصص چكاپ كنيد..چيزي رو از دست نميزين متوجع ميشيد مربي و مسئول معد بي سوادت بچه رو ميبريد جاي ديگه

💕