2777
2789
عنوان

بچه ها از نظر معلم های پیش دبستان سه گروه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
پسرم مهد میره همه مامانه پسرا اعصابمون خورده چون یکی گفتن تمرکز نداره یکی ارتباط چشمی نداره یکی بیش ...

مم پسرم پیش دبستانی میره. دقیقا به خاطر همین شیطنتهاش دیروز بردمش دکتر اعصاب و روان گفت پیش فعالی داره . بهش دارو داده . حالا استفاده کنم ببینم چطور میشه

من خودم دوتا پسر دارم..سوادمم دكتري روانشناسي ميخونم. من همچين فكتي نداريم ك پسرا دير اموزن.. ولي ...

بالای ده بار بردم روانشناس نوار مغزی گرفتن همه چی اصلا ببینی پسرمو میگی دیوونه اید این که چیزیش نیس دقیقا دو تا از روانشناسا بهمون گفتن دکتره مغز و اعصاب بهمون گفت ولی مربیا ول نمیکنن پسره من لجبازه منم قبول دارم مربیا میخوان همونجور که با دخترا رفتار میکنن با پسرا هم رفتار کنن مثلا دیروز لگو ریخته معلمش به من میگه به بقیه مربیا گفتم بهش چیزی نگید چون دسته خودش نیس گفتم یعنی چی دسته خودش نیس خب بهش بگید نریز مدیره مهد رفت تو اتاق یه اخم بهش کرد همه لگوهارو جمع کرد هیچی بقیه اسباب بازیارو هم میخواست جمع کنه وقت نشد زیادی با مهربونی میخوان همه چی حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوتا پسر دارم..سوادمم دكتري روانشناسي ميخونم. من همچين فكتي نداريم ك پسرا دير اموزن.. ولي ...

دیراموز نیستن در برابره اموزش مقاومت میکنن مثلا پسره من اصلا خوشش نمیاد چیزی کسی بهش یاد بده ولی اگر بعد از یه ساعت چونه زدن اینکارو بکنه سریع یاد میگیره اموزش پذیر نیستن نه اینکه دیراموزن

دیراموز نیستن در برابره اموزش مقاومت میکنن مثلا پسره من اصلا خوشش نمیاد چیزی کسی بهش یاد بده ولی اگر ...

اموزش پذيرن اتفاقا سريع تر از دخترا..اونم به خاطر فرمت مغزشون..

يك نمونه و چند نمونع مثل پسر شما ك نميتونه الگو باشه..

بچه شما ديكه توي سن اموزشه..اينكع خوشش نمياد كسي چيزي بهش ياد بده بلاخره بايد اصلاح بشه..و شما هم همكاري كنيد تا اين مشكلش رفع و رجوع بشه..

ان كسي ك ضرر ميكنه خود بچه شماست..بايد قبول كنيم ما بچه هامون ايرادات تربيتي دارن ك بايد اصلاح بشن تا اماده بشن باي مدرسه..چون توي مدرسه ديگه وقت براي تربيت بچه نيست .

💕

بالای ده بار بردم روانشناس نوار مغزی گرفتن همه چی اصلا ببینی پسرمو میگی دیوونه اید این که چیزیش نیس ...

شما به جايي ك بچت رو ثبت نام كردي بايد يا ايمان داشتع باشي

ك كارشون درسته و اصولي يا نه..

اونا يك سيسيتم اموزشي و رفتاري دارن ك خودشون نسبت به تجربه و اينا ميدونن كي و كجا چطور رفتار كنند..

شما در صورت ايمان به سيستم اموزشي بايد بهشون تكيه كني و همكاري كني..

💕

اموزش پذيرن اتفاقا سريع تر از دخترا..اونم به خاطر فرمت مغزشون.. يك نمونه و چند نمونع مثل پسر شما ك ...

نمیدونم واقعا پسته قبلیمو خوندید؟یکی میگه نذارش مهد یکی میگه بذارش تا یاد بگیره واقعا سردرگمم هر دو هم روانشناس هستن 

اموزش پذيرن اتفاقا سريع تر از دخترا..اونم به خاطر فرمت مغزشون.. يك نمونه و چند نمونع مثل پسر شما ك ...

اینکه زودتر یاد میگیرن رو قبول دارم مثلا پسره من الفبای انگلیسی رو با پازل یاد گرفت اونم خودش پرسید اینا چیه الان هر جا تو خیابون حروف میبینه میگه ولی تو کلاس ازش بپرسن نمیگه 

صد در صد ك بايد بره مهد

مهد که اجباری نیس برا چی صد در صد یاید بره !هر کس اختیاره زندگیه خودشو داره این چه اخلاقیه شما روانشناسا دارید یکیش میگه اصلا نفرست اون یکی میگه من بازی درمانی میکنم یکی میگه باید بفرستی مرسی که هیچکدوم راه حلی ندارید فقط ادمو از زندگی سیر میکنید با دستوراتتون چرا فک میکنید دکترید نسخه میپیچید!

مهد که اجباری نیس برا چی صد در صد یاید بره !هر کس اختیاره زندگیه خودشو داره این چه اخلاقیه شما روانش ...

😂😅

واي خانم كسي مگه اسلحه زير گردن شما گذاشته، مگه شما مراجع مني ك الان طلبكاري..🥸

سوال كردي منشم كردي اومدم جواب دادم

هروقت تشريف اوردين من در خدمت شما بودم

اونوقت ميتونيد منو بازخواست كنيد

اشتباه كردم كامنت شمارو جواب دادم؟

بايد جوابي بدم ك شما باب ميلت هست؟

نه عزيزم من نون حلال خوردم.

قرار بود نسخه نپيچيم چرا مراجعه ميكنيد؟ كار ما همينه..راهكار ميديم..اينكه شما نميخواي قبول كني و از عالم و ادم ايراد ميگيري

واقعا حرفي نميمونه.

💕