2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده توروخدا بیاد

53 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میتونید کمکم کنید

خواب دیدم خونمو عوض کردم خیلی احساس سنگینی دارم توش سوره فلق و ناس شروع میکنم به خوندن گلوم میگیره ولی در نهایت میخونم به زور به همه جای خونه راه میرم میخونم اولش به سختی بعد دیگه راحت میخونم

اینم بگم چند وقتی تو زندگیم احساس سنگینی دارم رزق همسرم کم شده و....

تعبیر خوابت اینه همه ی مشکلاتت حل میشه انشاالله 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید

دوستان کسی تعبیر بلده یه سر به تاپیک منم بزنه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

چن. سال پیش مامانم خواب دیده بچد سوره فلق میخونه تعبیرش کرد گفتن دعاتون کردن اون سچره فلق توی خواب باعث شده باطل بشه 

از اون به عد مامانم هروز فلق میخونه شما هم بخون 

مطمئنم این خواب نشون میده یا دعاتون کردن یا کسی میخواد دعاتون کنه این یه نشونست که شما شروع کنی ناس و فلق بخونی 

چن. سال پیش مامانم خواب دیده بچد سوره فلق میخونه تعبیرش کرد گفتن دعاتون کردن اون سچره فلق توی خواب ب ...

تا بیدار شدم خوندم 

ممنونم عزیزم حتما

الهی خدا برسونه شمارو به تمام آرزوهاتون