2777
2789
عنوان

حس عذاب وچدان شدیدی دارم

67 بازدید | 7 پست

بچه ها من همش نشخوار فکری دارم و با خواهرم و ... درگیر بودم سختی های زیادی کشیدم و این باعث شده کج خلق و بد بشم امشب خواهرم پیشم بود خیلی عذاب وجدان داشتم که قبلا ناراحتش کردم نمیدونم چیکار کنم گاهی فکر میکنم مریضم و هیچوقت درمان نمیشم و راه چاره فقط مرگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم شدم جاییو میشناسی روانشناس خوب ؟ دوست دادم بمیرم که با کسی اسیب نزنم

عزیزم تو به کسی اسیب نمیزنی ذهنت بزرگ میکنه چیزی رو 

حتما مطالعه کن تا بشناسی نشخوار و وسواس فکری رو 

حضوری روانشناس پیدا کن تو گوگل بزن 

عزیزم تو به کسی اسیب نمیزنی ذهنت بزرگ میکنه چیزی رو  حتما مطالعه کن تا بشناسی نشخوار و وسواس ف ...

عزیزم خیلی گشتم یکی دوتا هم روانشناس رفتم واقعا بدرد نمیخورن قشنگ از سر خودشون باز میکنن

عزیزم خیلی گشتم یکی دوتا هم روانشناس رفتم واقعا بدرد نمیخورن قشنگ از سر خودشون باز میکنن

والا چی بگم خودتم حتما مطالعه داشته باش تا بدونی اینا نشخوار فکریه قرار نیست به کسی اسیب بزنی