2777
2789
عنوان

خدایی بیاین شما قضاوت کنین

111 بازدید | 9 پست

خانما من ۱۹ سالمه تو ۲۰ سالم دیگه داداشم ۲۳

من خیلی درسخون بودم و هرطور خانواده خواستن برخورد کردم اما داداشم خیلی پرروئه و به مادرم بی احترامی میکنه و گاهی نفرینش میکنه

حتی بعضی وقتا به پدرمم بی احترامی میکنه

ساده هم هست و نمیدونه چه حرفی رو چه موقع بزنه و خیلی شکموئه برا شکمش همیشه دادوبیداد میکنه....

خلاصه من هرچی مایه افتخار خانوادم باشم این آبروریزی میکنه..

بگذریم 

من وقتی کرونا اومد وضع مالیمون یکم بد شد چون مامان بابامم داشتن اونموقع یه ملک میخریدن و رفتیم تو خونه یکی از اقواممون کرایه اونجا همه خانواده بودن خداشاهده هرروز شلوغ بود و من علاوه بر کرونا و کنکوری بودن و آنلاین بودن مدرسه باید با شلوغی میساختم و بخاطر اینکه وضع مالیمون اونموقع زیاد خوب نبود هرکاری کردم پول نداشتن منو بذارن کلاس حضوری

منم با آفت تحصیلی روبه رو شدم اونم تو سال دهم که مهم ترین سال برا پایه بود

خداشاهده هرروز گریه و التماس که مامان بیا ازین خونه بریم یه منطقه دیگه که شلوغ نباشه و من بتونم درس بخونم ولی هیچی که هیچی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دچار افسردگی شدید شدم چندبار دست به خودکشی زدم

حالا بعدش که دوباره وضعمون خوب شد پدر مادرم برام هرچی میخواستن رو تهیه میکردن و چون افسرده بودم و همش دنبال مرگ بودم خیلی خیلی باهام خوب رفتار میکردن

ولی چه فایده من دیگه پشت کنکور موندم منی که رتبه کشوری میاوردم امتحانات نهاییم رو هم نتونستم بدم کلی بیماری جسمی گرفتم

حالا بقیه بدون اینکه بدونن من چی کشیدم همش به مامانم میگن چرا همش به دخترتون توجه میکنین و به پسرتون اهمیت نمیدید و همه چی رو گذاشتین برا دخترتون و....

واقعا از کنایه ها خسته شدم

مثلا چه فایده الان هرچی میخوام برام فراهم میکنن وقتی من دنبال یه راهی برا مردنم؟؟؟

اسی... میدونی  خیلی از اتفاقاتی که میوفته یه مفهوم پشتش داره که میدونم خودتم هم اینو میدونی

بله

تنها دلیلی که تا الان زندم همینه

اینکه هرچیزی تو این دنیا حساب شدست

همین الان با اینکه میدونم قرار نیست زیاد عمر کنم اما میگم دلیلی داره به این حال افتادم

هر حرفی میزنیم پشتش یه اتفاق میوفته

شاید دلیل وضعیت جسمی الانم میل به مردنمه؟؟

بله تنها دلیلی که تا الان زندم همینه اینکه هرچیزی تو این دنیا حساب شدست همین الان با اینکه میدونم ...

واقعا... متوجه ای اطرافت داره چی میگذره 

ولی هنوزم مثل عادت که هر روز تکرارش میکنیم بهش وابسته شدی، نه.. 

واقعا... متوجه ای اطرافت داره چی میگذره  ولی هنوزم مثل عادت که هر روز تکرارش میکنیم بهش واب ...

آره خیلی تو گذشتم گیر کردم

خوابام همش شده گذشته

همش خواب میبینم تو گذشتم

همش به مامانم میگم تو باعث ایین حالم شدی تو زندگیمو عمرمو تباه کردی

اگه جابه جا نمیشدی من حالم خوب بود سالم بودم 

مامانم گریه میکنه میگه من چه میدونستم قراره اینطور بشه و ول کن گذشته رو

اما من که دست خودم نیست وقتی حتی خوابم درباره گذشتمه

آره خیلی تو گذشتم گیر کردم خوابام همش شده گذشته همش خواب میبینم تو گذشتم همش به مامانم میگم تو با ...

خب همین، 

تو تا الان بار ها و بار ها اون گذشته ای که فقط یه بار فیزیکی تجربه کردی رو تجربه می‌کنی

و بيشتر تمرکزت رو اونجا گذاشتی 

من یه کتابی رو البته نه کامل ولی خوندم که راجب همين توضیح داده