2777
2789

مهمون داشتم البته غریبه نبود خواهرم با شوهرش مهمونم بودند میز رو  چیدم بعد شام رو هم کشیدم صدا کردم بیاید سر میز بعد همه اومدن الا شوهرم ،گوشیش رو برداشت زنگ زد به کسی و شروع کرد به صحبت فکر کردم کوتاه صحبت میکنه میاد سر شام اینقدر تلفنش رو ادامه داد که همه شامشمون رو تموم کردن اومد سر میز گفتم اینکار درست نیست میزاشتی بعد شام تلفن میزدی بعد عصبانی شد قهر کرد شام نخورد رفت تو اتاق رفتم دنبالش میکه شما کار بدی کردید منتظر من میمونید شامتون رو نمیخوردید تا من میومدم میگم شام سرد میشد کار تو اشتباه بوده صبر میکردی بعد شام زنگ میزدی نمیپذیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید کارشون واجب بود البته باید به مهمونمون  احترام می زاشتن و تلفنشون رو کوتاه تر می کردن

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

شما تو جمع تذکر دادی و منتظر نموندین درست نبود . قبل چیدن میز بهتر بود باهم هماهنگ باشید . شوهرت که دم شام تلفنش یادش اومده و طولانی حرف زده و بعد تذکرت عین بچه قهر کرده اینم درست نبود .

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819