2777
2789
عنوان

خانوما مشهدم،حاجتی دارین بگین دعاتون میکنم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 287 پست

از طرف من به امام رضا بگو جان جوادت منم باردار شم 😔😭ترو خدا برام دعا کن خیلی دلم شکسته دعا کن ماه دیگه آی یو آی مثبت شه برام🥲🙏🏻🥺🙏🏻🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هماوبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن تنبلی چشمش خوب بشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه معده اش خوب بشه ریزش وکم پشتی موهاش درمان بشه امتحاناتش رو نمرات عالی بگیره وتامقاطع بالا توهمین دانشگاهش درس بخونه وموفق باشن.خداوند بهش سلامتی وعمرطولانی عطا کنه

خواهر جانم التماس دعا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان و پیروزی و آرامش دل مردم فلسطین 

سلام منو به آقا برسون بگو آقا خودت میدونی چه قدر دوست دارم بیام. کمک کن بیام پابوس خودت و آقا امام حسین 

برای عاقبت بخیری و سلامتی و موفقیت و خوشبختی و حاجت روایی خودم و عزیزانم دعا کن 

برای حل شدن مشکلم و قبولیم تو آزمون اگر صلاحه 

دعا کن همیشه تو راه اهل بیت باشم 

مرسی گلم

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐