ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 477 عنوان قرص لاغری گلوریا 82 بازدید | 6 پست سلام تورو خدا اگه تجربه استفاده این قرص رو داشتین بگین ک خوبه یا بد میخوام استفاده کنم 1402/09/22 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 477 سلام عزیزم یجا گگفتین از قهوه ورده استفاده کردین برای لاغری نتیجه داد؟؟چند کیلو کم کردین عوارضشرچیه
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7264 سلام عزیزم یجا گگفتین از قهوه ورده استفاده کردین برای لاغری نتیجه داد؟؟چند کیلو کم کردین عوارضشرچیه& ... سلام عزیزمآره استفاده کردم،چند روز اول اشتهام کامل کور شد،اما بعد کلا خنثی شدم،هیچی کم نکردم،بعدم باردار شدم و دیگه استفاده نکردمدر کل فکر کنم فقط ۲۰ روز استفاده کردم مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 477 سلام عزیزم آره استفاده کردم،چند روز اول اشتهام کامل کور شد،اما بعد کلا خنثی شدم،هیچی کم نکردم،بعدم ... چند کیلو کم کردید تو ۲۰روز ؟چند گرفتید قرص رو
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7264 چند کیلو کم کردید تو ۲۰روز ؟چند گرفتید قرص رو گفتم هیچی کم نکردمقیمتشو فکر کنم ۴۵۰ بودش،دقیق یادم نیست مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔