2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن ؟؟؟

335 بازدید | 32 پست

من میخواستم بخرم پشیمونم کردن میگن چون زیاد تو قفس نیست کثیف کاری زیاد داره و اصلا نباید تنها بمونه 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
خیلی خوبه من دوتا دارم خیلی هم کثیف کاری نمیکنن 

تو خونه میگن فضولات میکنن و اینا 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن. من داشتم کل خونه امو ترکوند وسیله های چوبی رو با نوکش خراب کرد. گچ دیوار اونجاهایی که لبه دار بود و میخورد. گلدونامو همه رو نابود کرد. روزی دوبار باید قفسشو تمیز میکردم وگرنه خونه رو بوی گند ورمیداشت. همشم رو فرش کثیف کاری میکرد رو مبل همه جا. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تو خونه میگن فضولات میکنن و اینا 

اره دیگه. اگه حساسی باید یه بند دستمال دستت باشه تمیز کنی. یا اینکه کلا بذاریش تو قفس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
راست میگن. من داشتم کل خونه امو ترکوند وسیله های چوبی رو با نوکش خراب کرد. گچ دیوار اونجاهایی که لبه ...

ممنون از اینکه تجریه اتون رو گفتید 

من دارم عاشقشم یعنی  خیلی باهوش و عشقه  اسمش جوجوعه  خودش هم مرتب میگه جوجوووو&nbs ...

عزیزممم 😍

اره بگیر اصلا پشیمون نمیشی  نر هم خوبه

اره میگن نر باهوش تره زودار حرف میزنه منم خیلی دوست دارم منتهی برای کثیف کاریش دودل شدم و اینکه میگن نباید تنها بمونه افسرده میشه 

اره بگیر اصلا پشیمون نمیشی  نر هم خوبه

واسه شما چه نژادیه

اره میگن نر باهوش تره زودار حرف میزنه منم خیلی دوست دارم منتهی برای کثیف کاریش دودل شدم و اینکه میگن ...

اره از من دوست نداره اصلا تو قفس باشه 

تو قفس که هست انقددد صدا میزنه میگه درم بیار 😂

خدایا مرسی ♥️