2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن ؟؟؟

349 بازدید | 32 پست

من میخواستم بخرم پشیمونم کردن میگن چون زیاد تو قفس نیست کثیف کاری زیاد داره و اصلا نباید تنها بمونه 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
خیلی خوبه من دوتا دارم خیلی هم کثیف کاری نمیکنن 

تو خونه میگن فضولات میکنن و اینا 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگن. من داشتم کل خونه امو ترکوند وسیله های چوبی رو با نوکش خراب کرد. گچ دیوار اونجاهایی که لبه دار بود و میخورد. گلدونامو همه رو نابود کرد. روزی دوبار باید قفسشو تمیز میکردم وگرنه خونه رو بوی گند ورمیداشت. همشم رو فرش کثیف کاری میکرد رو مبل همه جا. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تو خونه میگن فضولات میکنن و اینا 

اره دیگه. اگه حساسی باید یه بند دستمال دستت باشه تمیز کنی. یا اینکه کلا بذاریش تو قفس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
راست میگن. من داشتم کل خونه امو ترکوند وسیله های چوبی رو با نوکش خراب کرد. گچ دیوار اونجاهایی که لبه ...

ممنون از اینکه تجریه اتون رو گفتید 

من دارم عاشقشم یعنی  خیلی باهوش و عشقه  اسمش جوجوعه  خودش هم مرتب میگه جوجوووو&nbs ...

عزیزممم 😍

اره بگیر اصلا پشیمون نمیشی  نر هم خوبه

اره میگن نر باهوش تره زودار حرف میزنه منم خیلی دوست دارم منتهی برای کثیف کاریش دودل شدم و اینکه میگن نباید تنها بمونه افسرده میشه 

اره بگیر اصلا پشیمون نمیشی  نر هم خوبه

واسه شما چه نژادیه

اره میگن نر باهوش تره زودار حرف میزنه منم خیلی دوست دارم منتهی برای کثیف کاریش دودل شدم و اینکه میگن ...

اره از من دوست نداره اصلا تو قفس باشه 

تو قفس که هست انقددد صدا میزنه میگه درم بیار 😂

خدایا مرسی ♥️