2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 32 پست
اره از من دوست نداره اصلا تو قفس باشه  تو قفس که هست انقددد صدا میزنه میگه درم بیار 😂

آخییی 🥹

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
تو خونه میگن فضولات میکنن و اینا 

خیلی خوبن دلت میاد🥺😍

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حساسی نیار 

حساس اره راستش ولی تنهام دوست دارم باشه سرگرم بشم باز دودل میشم نمیدونم واقعا بگیرم نگیرم خیلی هم دوسشون دارم گوگولی ان 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
وقتی از قفس در میارمش خودش پرواز می‌کنه می‌ره اونجا  بیشتر وقتا همونجا میشینه  فقط برای ...

لوتینو عه 😍😍😍 

خیلی احساساتی ان و توجه میخوان 

😍😍

عزیزم کلی کثیف کاری وزحمت داره ها امابه حدی دوست داشتنیه که نمیشه ازش دل کند عروس من امروزتازه یادگرفته درجوابم که صداش می زنم ثناجان اونم میگه بلهه 😁😍ازصبح انقدرقربون صدقش رفتم که پوست تخمه هایی که شوت کرده دورقفس به چشمم نمیاد😁😬

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
لوتینو عه 😍😍😍  خیلی احساساتی ان و توجه میخوان

اره دقیقا همین طوریه 

مامانم از پرنده ها انقد بدش میومد 

ببین این چیه که مامانمم عاشقش شده. 

مامانم بهش میگه جوجو بیا بوس بده 

بدو بدو می‌ره پیش مامانم بهش بوس میده 

منم فداش میشم 😂😍

خدایا مرسی ♥️

دلم میخاد این بساط پرنده فروشا و باغ وحش و حیوانات خانگی فروشارو جمع کنم:/ 

قبلا ما هم خرگوش و مرغ و خروس داشتیم ولی الان که به عکسای خرگوشمم نگا میکنم بازم دلم نمیخاد دیگه بخرم بیارمش

آزادی شون گرفته میشه

ما که آدمیم تو خونه میپوسیم چه برسه به اونا:(

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
عزیزم کلی کثیف کاری وزحمت داره ها امابه حدی دوست داشتنیه که نمیشه ازش دل کند عروس من امروزتازه یادگر ...

😍 این چیزا رو میشنوم دلم میخواد 

😍 این چیزا رو میشنوم دلم میخواد 

ان شاالله بهترین تصمیم بگیری فقط عزیزم حواست باشه پرریزی زیادی داره اصلانباید دوروبر کسی که مشکل تنفسی داره باشن 

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی