2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 32 پست

ببین اگه عاشق حیوانات هستی و کثیف کاریاشون برات اهمیتی نداره عروس هلندی یکی از بهترین گزینه هاست .. ولی طبیعتا کثیف کاری داره و شیطنت میکنه که باید حواست باشه ... من خودم مشکلی ندارم .یه خوبی پرنده اینه که فضولاتشون نجس نیس و با یه اسکاچ خیس براحتی تمیز میشه . عروس هلندی هم جثه مناسبی داره (نه کوچیکه نه خیلی بزرگ) ، هم زیباست هم باهوشه هم مثل بچه ها غر غرو و لجباز و وابسته ست. خاستی بخری حتما سن کوچیک بگیر (زیر سه ماه) و حتما دستی باشه اگه میخای باهاش سرگرم بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخاد این بساط پرنده فروشا و باغ وحش و حیوانات خانگی فروشارو جمع کنم:/  قبلا ما هم خرگوش و ...

ببین وقتی بهش خوش میگذره پس ینی ازاده و مشکللی نداره. وقتی شاده و سرخوشه مشکللی نداره که .. البته من که عروس هلندیمو اصلا تو قفس نمیذارم همش پیش خودمه خرابکاریهاشم تمیز میکنم برام مهم نیس ولی در کل دیدم تو یوتیوب که پرنده هاشون توی قفس هم انقد شاد و سرزنده هستن (البته کلی بهشون رسیدگی میکنن و قفس بزرگ و امکانات براشون تهیه میکنن )