2777
2789
عنوان

بارداری

84 بازدید | 9 پست

سلام من یک ساله ازدواج کردم و فقط سه ماه اول جلوگیری داشتیم بقیش من همش عفونت واژینال داشتم. فریز کردن رفتم آبدرمانی سرعین باز عفونت گرفتم. الان واقعا یه سوال دارم. چجوری بعضی‌ها با یه بار رابطه باردار میشن بعد من الان بچه می‌خوام نمیشه. بعید اینکه من می‌خوام دختر دار بشم چکار باید بکنم؟

باید بسپاریش بخدا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا مشکل ندارن

ولی بعد یک سال باردار میشن باید صبور باشی و بیخیال

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عفونت باید درمان شه باردارشی الان خطرداره برات عفونت و بارداری

گمونم دیگه الان عفونت ندارم. اصلاً یه عفونت بدی بود نه ماه اول ازدواجم همش یه پام دکتر بود.

خیلیا مشکل ندارن ولی بعد یک سال باردار میشن باید صبور باشی و بیخیال

والا اوایل نمی‌خواستم بعد چون حدس زدم ممکنه سخت باردار بشم دیگه پیشگیری نکردم. میگم الان تقریبا نه ماهه بی پیش‌گیری رابطه دارم اما خبری از بارداری نیست!

خوب بدنا با هم فرق داره یکی همون بار اول یکی بعد ده سال فک کنم باید لبنیات و چیزایی که طبع سرد دارن ...

چیزای سرد رو همسرم هم بخوره یا من ؟ خیلی ها میگن وان سرکه استفاده کنی. درسته ‍؟

والا اوایل نمی‌خواستم بعد چون حدس زدم ممکنه سخت باردار بشم دیگه پیشگیری نکردم. میگم الان تقریبا نه م ...

خب اگر دوس دارین باید هر دو با هم ازمایش بدید

یک نفر فایده نداره وقت تلف کردنه