2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی_کاردرمانی

1062 بازدید | 34 پست

پسرم کم کم ۱۶ ماهشه. ۷ماهه پیوسته کاردرمانی میبرم چرا پس پیشرفت نمیکنه. چرا سینه خیز نمیره....چرا پاهاش رو نمیذاره زمین...چرا حداقل حرف نمیزنه، کاش یه دکتر میگفت چشه، قرار پی بشه. آخه دیگه چکار کنم براش..‌‌چرا نمیتونم بپذیرم پسرم مشکل داره....چرا هنوز امید دارم که بهتر میشه. بایه بچه دیگه رفتن این راهها خیلی سخته....

اگه پیامم رو دید با قلب مهربونتون براش دعا کنید...شاید دعای شما بگیره

د 

الهی بحق پنج تن بحق یس بچت سالمه باشه و فقط تاخیره 

دکترا چیزی نمیگن؟ اگر چیزی باشه ک تا حالا میگفتن ،یا گفتن فعلا ببر کاردرمان؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودم دلشکسته ام و فکرم خیلی درگیره....غصه ی منم به خاطر بچمه....با این دلشکسته ام دعا میکنم به حق حضرت فاطمه زهرا خیلی زود پسرت راه بره و حرف بزنه و مشکلش حل بشه و تو به آرامش برسی.

پسر منم 17 ماهشه.  حرف نمیزنه

فقط میگه نه

خیلی نگرانم. به شوهرم میگم ببریمش گفتاردرمانی قبول نمیکنه

خب گلم دکترا به شما نمیگن مشکل چیه که تو این چندماه پیشرفت نکرده؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من چند سال کاردرمانی گفتار درمانی رفتم چندتا هم عوض کردم واقعا تاثیر آنچنانی ندیدم و هزینه های بالا& ...

دقیقا. هزینه یه طرف. وقتی که میذاری یه طرف. نق های بچه اول یه طرف دیگه.

شما درنهایت چطور شد بچتون؟

د 

الهی بحق پنج تن بحق یس بچت سالمه باشه و فقط تاخیره  دکترا چیزی نمیگن؟ اگر چیزی باشه ک تا حالا ...

ممنون از دعای قشنگت

آزمایشها همه خوبن. کاش میگفتن بهم مشکل چیه حداقل به خودم امید نمیدادم

د 

عزیزم خودم دلشکسته ام و فکرم خیلی درگیره....غصه ی منم به خاطر بچمه....با این دلشکسته ام دعا میکنم به ...

ممنونم عزیزدلم. مرسی از دعای قشنگت. انشالله مشکل بچه شماهم حل بشه. اینو از صمیم قلبم از خدا میخوام

د 

پسر منم 17 ماهشه.  حرف نمیزنه فقط میگه نه خیلی نگرانم. به شوهرم میگم ببریمش گفتاردرمانی قبول ...

نه. میگن انقدر باید بری تا جواب بگیری.اونم اگه جواب بگیرم.

انشالله بچه شما مشکلی نداره. به زودی با صدای قشنگش حرف میزنه

د 

ممنون از دعای قشنگت آزمایشها همه خوبن. کاش میگفتن بهم مشکل چیه حداقل به خودم امید نمیدادم

امید همیشه خوبه 

حکیم اصلی خداست  

پزشکامونم خوبن 

ادامه بده درمانو 

کاش بعدا بگی چی شد روند درمانش

من خودم تا دوسالگی دندون نداشتم تاخیر داشتم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
نه. میگن انقدر باید بری تا جواب بگیری.اونم اگه جواب بگیرم. انشالله بچه شما مشکلی نداره. به زودی با ...

مرسی عزیزم 

خداروشکر ازمایشات بچه شماهم خوبه. حتما جواب میگیری

خداکنه زودی راه بیفته. براتون دعا میکنم 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
دقیقا. هزینه یه طرف. وقتی که میذاری یه طرف. نق های بچه اول یه طرف دیگه. شما درنهایت چطور شد بچتون؟

پدر نهایت مهد کودک رو ادامه دادم و تمریناتی ک جهت تمرکز مربیش می‌گفت خیلی بهتره خداروشکر 

هنوزم خیلی کار داره ولی روحیه اش واقعا بهتر شده و حرف زدنش خوبه بد نیست ولی کامل نیست هنوز

این کاربری دست چند نفره