2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی_کاردرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم.. نه. هردکتری میبرم میگه نمیخواد چون خیلی وزنش کمه هم گفتن بیهوشی براش خوب نیست

معمولا برای تاخیر دکترا حتما ام آر آی درخواست میدن

آخه باید بفهمین مشکل از کجاس که دنبال درمانش باشین

معمولا برای تاخیر دکترا حتما ام آر آی درخواست میدن آخه باید بفهمین مشکل از کجاس که دنبال درمانش باش ...

میگن علائم مغزیش بنظر خوبه. و اگه مشکل آسیب مغزی باشه درمانی نداره. میگن ضرر بیهوش کردن بچه اونم با وزن کم بیشتره

د 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن علائم مغزیش بنظر خوبه. و اگه مشکل آسیب مغزی باشه درمانی نداره. میگن ضرر بیهوش کردن بچه اونم با ...

هرگونه دور از جان آسیب مغزی درمانش فقط کاردرمانیه ولی خب بعضی از داروها هم‌ کمک کننده س

زیر نظر فوق تخصص مغز و اعصابه؟؟

هرگونه دور از جان آسیب مغزی درمانش فقط کاردرمانیه ولی خب بعضی از داروها هم‌ کمک کننده س زیر نظر فوق ...

اره اینجا زیرنظر دکتر کتیبه هست.پسر من یه ژن معیوب هم داره. آزمایش تکمیلی دهدیم ببینم اون ژن باعث بیماری شده یا نخ

د 

پسر منم 17 ماهشه.  حرف نمیزنه فقط میگه نه خیلی نگرانم. به شوهرم میگم ببریمش گفتاردرمانی قبول ...

تاخير تكلم زمان طلايي داره.از دستش بدين ديگه خيلي كار سخت ميشه.گفتار درمان نبايد بيريد

يك روانشناس كودك چكاپ بشه.

نه خودت توي خونه از طويق دكتر ظريفي(سرچ كن شيرازهست ولي ويزيت انلاين داره) 

ويزيت تكامل شو..و تست esq رو انجام بزه

💕

تاخير تكلم زمان طلايي داره.از دستش بدين ديگه خيلي كار سخت ميشه.گفتار درمان نبايد بيريد يك روانشناس ...

ممنونم گلم

ویزیت آنلاینش چجوریه؟ از کجا باید برم؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
سلام عزیزم خوبین؟شرایط پسرت چطوره؟ خداروشکر راه افتاده؟

سلام عزیزم. اسمتون برام آشنا هست ولی یادم نیست مشکل بچتون چی بود.پسر من کج دار و مریض راه میره ولی هنوز خیلی بدنش شله. گفتارم که تعطیله😔

د