2777
2789

کاراته و ایروبیک رو هم اومدن به من بگن 😕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این‌همه ویروس نمیترسی؟؟ازاینکه اونجا خدایی نکرده لیز بخوری نمیترسی؟؟؟من که تافهمیدم باردارم دیگه نرفتم شنا به نظرم فشارزیادی به بدن میاد

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

ورزش دوران بارداری باید مخصوص اون دوران باشه

البته کسی که از قبل بصورت حرفه ای تمرین میکرده و بدنش آماده س خب فرق میکنه داستانش

میتونه با شدت کمتر ادامه بده

ولی مثلا بخواد ورزش رزمی مثل کاراته رو دوران بارداری بره یا شنا که شرایط خاصی داره خطرناکه

کاراته و ایروبیک رو هم اومدن به من بگن 😕

🤐🤐🤐 نه بابا کاراته که خطرناکه. ورزشای مخصوص بارداری رو باید انجام بدید نه اینارو. یه سری جاهای خاص مخصوص خانمای بارداره که ورزش میده اونارو برو

🤐🤐🤐 نه بابا کاراته که خطرناکه. ورزشای مخصوص بارداری رو باید انجام بدید نه اینارو. یه سری جاهای خا ...

آخه رزمی کارم نمیتونم کنار بذارم کاراته رو 😕😕😕

ایروبیک فقط رقص هست اون هم خطر ناک؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ورزش دوران بارداری باید مخصوص اون دوران باشه البته کسی که از قبل بصورت حرفه ای تمرین میکرده و بدنش ...

من قبلاً کاراته کار میکردم و میکنم الان نمیتونم بذارم کنار سخته برام میشه سبک تر انجام بدمش

اینطور ورزش تحرکش زیاد بخاطر اون خوب نیستش

هوووفففف ۹ ماه نرم خیلی سخته آخه 🤦🏽‍♀️