2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

380 بازدید | 15 پست

کدوم خوبی کدوم مهربونی ،چه خوبی ای برام کردی!!من هنگ کردم از حرفاش بعد۶سال بهم حرف دلشو زد

اگه شما بودین دلتون میشکست؟

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

تو عصبانیت و با حالت لجبازی گفت یا با آرامش و خونسردی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عصبانیت و با حالت لجبازی گفت یا با آرامش و خونسردی 

عصبانیت

بهش گفتم از خوبیمو و مهربونیمه ک اینجور شدی بعد اینارو گف

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
حرفی زدی جوابتو داده خواسته کم نیاره اهمیت نده مردا کلا پرتوقعن

🙏🙏🙏

عصبانیت بهش گفتم از خوبیمو و مهربونیمه ک اینجور شدی بعد اینارو گف

خب دیگه عزیزم حالتش عادی نبوده لج کرده گفته. بذار کنار بقیه حرفاش تو حالت عادی بعد در موردش قضاوت کن. کمتر آدمیه تو دعوا خودشو بشکنه حق رو بده ب طرف مقابل. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
هزار بار این حرفارو شنیدم و ب ی ورمم نبوده مردا عادت دارن این حرفارو بزنن

ناراحت نمیشی؟

خب دیگه عزیزم حالتش عادی نبوده لج کرده گفته. بذار کنار بقیه حرفاش تو حالت عادی بعد در موردش قضاوت کن ...

شاید نمیدونم 

😘

اوووو ول کن بابا هیچکس اندازه من خر نبود بخاطرش از عروسی عیدی یلدایی اوردن و وسایلایی ک پا اون بود ارزونترین انتخاب کردم بهش فشار نیاد ۷ سال زندگی ی بار چیزی نخواستم ک از توانش خارج باشه و....  بازم زبونش دراز دعوا شدنی میگه تو ولخرجی تو چجوری منم میگم انقد خوب بودم اینم دستمزدمه دیگه دستت درد نکنه میگه کدوم خوبی بشمار ببینیم کوتاه میام مردا عصبی میشن مغزشون ب پایین اتصالی میکنه شر و ور تفت میدن بعدش خودش مثل سگ پشیمون میشه میاد ناز میکشه فقط تو اینجور مواقع کوتاه بیا تو سکوت و صلح براش بشمر 

اوووو ول کن بابا هیچکس اندازه من خر نبود بخاطرش از عروسی عیدی یلدایی اوردن و وسایلایی ک پا اون بود ا ...

🙏🙏🙏