2777
2789
عنوان

چرا انقد بچم پشت هم مریض میشه دیوونه شدممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
چند سالش بود؟پسر منم حس میکنم لوزه داره،خر و پف می‌کنه گاهی اوقات توی خواب

۳ سال 

اره گفت علائمش خرو پف هست گفت پسرمم خرو پف میکرده ولی باورم نمیشده 

مدام هم سرما میخورده 

دهنشم یکم بو میداده همیشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قلبم درد میگیره با هر سرفه ای که می‌کنه😭😭

ببین درکت میکنم منم مادرم پسر منم ۴ سالشه هر فصلی بشه چندین بار مریض میشه و اولین واکنش بدنش هم تب هست..میمیرم و زنده میشم تا حالش خوب بشه عصبی میشم استرس میکشم ناراحت میشم

ولی نزنش توروخدا گناه داره

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یبار فقط خوراکی درمان کن

داروی امام کاظم

جامع امام رضا 

آب سیب 

سوپ 

فقط اینا رو بده 

تب کرد استامینوفن بده ولی آنتی بیوتیک نده

بهت قول 100 در 100 میدم دیگه به این راحتیا مريض نمیشه اما همت کن 

وصل به یه مو
ببین عزیزم نبرش بیرون کسی هم نزار بیاد خونتون تنها راهش همینه الان فصل مریضی هست

خیلی کم میریم بیرون،ولی کلا پارسال خیلی خوب بود اصلا مریض نمیشد،امسال اینجوری شده

گلم مهد نفرستش سلامتیش مهمتره من پاییز و زمستون کلا ن خودم ن بچه هام بیرون نمیبرم واقعا هیچی ارزش سلامتیو نداره مهد واسه چیه خودت تو خونه کار کن باهاش از وقتی بچه دار شدم نجایی میرم ن کسی میاد خونم هر وقت کسی میخاد بیاد یا زنگ‌میزنن میگن بیا میگم سالمین سرما نخوردین دیگه خودشون اخلاقمو میدونن تا یکم بزرگ شن اذیت نشن گناه دارن بچه ها

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

پس واجب شد حتما این موضوع رو پیگیری کنم

اره حتما چون میگی همش مریض میشه لوزه هم شنیدم داشته باشی تند تند مریض میشی 

حتما به دکتر بگو لوزه هاش معاینه کنه خدای نکرده شاید لوزه داشته باشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت