2777
2789
عنوان

چرا انقد بچم پشت هم مریض میشه دیوونه شدممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
خب اشتباهت همینه دیگه،شیر رو نباید با هیچی قاطی کنی چون خاصیت خودشو از دست میده،شما یه روتین روزانه ...

و 

داخل شیر ازین چی پف هم میریزه میخوره،کلا شیر محلی میدم،نمیدونم حالا ازین به بعد دیگه قاطی نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج سالشه،بخدا یکسره بهش شیرموز طبیعی میدم،پسته پ بادوم میدم،روانی شدم دیگه

میوه با لبنیات تو معده فاسد میشه شیرفقط با عسل یا خرما 

مثلا پنیر و خیارگوجه ندید پنیر با سبزی گردوبدید 

و  داخل شیر ازین چی پف هم میریزه میخوره،کلا شیر محلی میدم،نمیدونم حالا ازین به بعد دیگه قاطی ن ...

خواستی قاطی کنی معجون درست کن،من پودر پسته،گردو،بادوم ،موز،چهارشیره میزدم

گلم مهد نفرستش سلامتیش مهمتره من پاییز و زمستون کلا ن خودم ن بچه هام بیرون نمیبرم واقعا هیچی ارزش سل ...

آخه تا کی بالاهرا کلاس اول که میرن،اون موقع تازه دارن درس یادمیگیرن بدتره که همش مریض باشن

بجای کتک زدن بچه رو ببر دکتر اسم الرژی ببین به چی حساسیت داره ...

حساسیت نیست آخه،سرماخوردگیه،یه دوره آزیترومایسین میدم خوب میشه یه دو سه روز خوبه دوباره میبینم عطسه و سرفه می‌کنه و بینیش کیپه

آخه تا کی بالاهرا کلاس اول که میرن،اون موقع تازه دارن درس یادمیگیرن بدتره که همش مریض باشن

باز بزرگتره بهتره بیشتر رعایت میکنه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چند سالش بود؟پسر منم حس میکنم لوزه داره،خر و پف می‌کنه گاهی اوقات توی خواب

رب عناب خونگی درست کن هرچی عفونت لوزه سینه گوش گلو رو خوب میکنه پسرم همش التهاب گوش و گلو داشت تلگیر میبردم رد میکرد ولی عفونتشو نمیدونستم چیکارکنم اخه مخالف دارو شیمیایی هستم ماهی یبار تب داشت ی دکترگیاهی چندین ساله میشناسم گفت ۴۰ روز رب عناب بده دیگه تب نمیکنه خداروشکرهمین شدولی سه هفته دادم دیگه نشد بدم.مردادویروس اسهال گرفت تب نکرد هفته پیش ویروس گرفت پاهاسرد سرداغ بازم رب عناب شروع کردم ۴ روزه تبش قطع شد الانم ادامه دادم ۴۰ روزبشه ضرر نداره البته ی شربتم خودش میده باهم میدم گفت واسه لوزه سومم این ربه خوبه به شرط رعایت

نه هفته ای دوبار مهد میره

بخاطر مهده من دخترمو پارسال میفرستادم مهد همیشه خدا مریض بود و منم مریض میکرد دقیقا طبق گفته شما سرماخوردگی قبلیمون تازه داشت خوب میشد بعدی شروع میشد تازه من که مادرش بودم دیگه نایی برام نمونده بودچه برسه دخترم با اون بدن ضعیف دیگه نفرستادمش مهد راحت شدیم از مریضی دختر منم 5 سالشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤