دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
ببین درکت میکنم منم مادرم پسر منم ۴ سالشه هر فصلی بشه چندین بار مریض میشه و اولین واکنش بدنش هم تب هست..میمیرم و زنده میشم تا حالش خوب بشه عصبی میشم استرس میکشم ناراحت میشم
ولی نزنش توروخدا گناه داره
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
گلم مهد نفرستش سلامتیش مهمتره من پاییز و زمستون کلا ن خودم ن بچه هام بیرون نمیبرم واقعا هیچی ارزش سلامتیو نداره مهد واسه چیه خودت تو خونه کار کن باهاش از وقتی بچه دار شدم نجایی میرم ن کسی میاد خونم هر وقت کسی میخاد بیاد یا زنگمیزنن میگن بیا میگم سالمین سرما نخوردین دیگه خودشون اخلاقمو میدونن تا یکم بزرگ شن اذیت نشن گناه دارن بچه ها
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
اره حتما چون میگی همش مریض میشه لوزه هم شنیدم داشته باشی تند تند مریض میشی
حتما به دکتر بگو لوزه هاش معاینه کنه خدای نکرده شاید لوزه داشته باشه
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت