2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون شرایط قرار رفتن و نداشتم 

کجا قراره بری ؟

اگه چیزی داد بی حال شدی سوار ماشینت کردن ؟

قراره بری که بعدش بیاد خاستگاری ؟

خوانواده میدونن ؟

اگه گفته فعلا خونواده ها نفهمن قیدشو بزن بدبخت میشی یا بدتر

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
ارع نع بابا اونا یه چی پروندن ارع من ک دونفر دیدم اینجوری بودن تو این چهارسال حتمن شناختیش دیگ مرد ...

با اینکه نمیتونستم برم قرار هیچوقت شکایت نکرد درکم کرد

فقط از این میترسم خدایی نکرده بعد ازدواج بلکه پشیمون شدم بلکه سرد شدم🥲

کجا قراره بری ؟ اگه چیزی داد بی حال شدی سوار ماشینت کردن ؟ قراره بری که بعدش بیاد خاستگاری ؟ خوان ...

خانواده ها در جریان 

من شرایط خانوادگی جوریه ک نمیزارن برم بیرون 

و این همیشه درکم کرد 

ولی ی بار بعد امتحان رفتیم هم و دیدیم از نزدیک از اون روز ب بعد ی جوریم نمیتونم بگم 

خب اینم از من ۱۱ سال بزرگتر  😔خیلی داغونم اذیتش میکنم

ببین سن ۱۱ سال بدنیس مگه اینکه طرفت (ببخشید کارگری یا کار سخت بکنه و چروک بیوفته به چشش ولی من و شوهرم ۳۰ و ۳۲ هستیم چروک نداریم )

درضمن برا ملت زندگی میکنی؟؟؟

خودت دوسش نداری چرا خودتو تحت فشار میزاری 

ببین میتونی تا اخر عمر باهاش بخوابی و پاشی و بری و بیای ؟ با فامیلاش با ظاهرش با کارش با بچه ای که باباش ایشون بشه

با اینکه نمیتونستم برم قرار هیچوقت شکایت نکرد درکم کرد فقط از این میترسم خدایی نکرده بعد ازدواج بلک ...

خب خوبه دیگ

دوستش داشته باشی بیشترم وابسته میسی بهش😁من امروز اومدم خونه مامانم اینا😂🤦‍♀️

بعد ۲ ماه اومدم خونه مامانم اینا وابسته شدم رفت بهش😂🤦‍♀️

😁☺️زیر یه سقف برید بیشتر عاشقش میشی وابسته تر میشی من ک خودم اینجوری شدم دوریش برات سخت میشه🙈

ببین سن ۱۱ سال بدنیس مگه اینکه طرفت (ببخشید کارگری یا کار سخت بکنه و چروک بیوفته به چشش ولی من و شوه ...

ارثی چروک دارن میدونم 

ولی خیلی میترسم بعدا پشیمون بشم حیفم میاد ب خودم 

هی دوستام اطرافیان میگن از خوشگلیت استفاده کن بلکه یکی بهتر اومد

این کارشناس حسابدار 

ولی خب میترسم بلکه پشیمون شدم 

خب خوبه دیگ دوستش داشته باشی بیشترم وابسته میسی بهش😁من امروز اومدم خونه مامانم اینا😂🤦‍♀️ بعد ۲ ...

واقعااا🥺الهی بمونین واسه هم خوشبخترین باشین🧿

خانواده ها در جریان  من شرایط خانوادگی جوریه ک نمیزارن برم بیرون  و این همیشه درکم کرد&n ...

از کجا میدونی خونواده اون میدونن یا اصلا داره ؟

هر چی هست رو به مامانت بگو

سر خود کاری نکن

بدبختت میکنه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
از کجا میدونی خونواده اون میدونن یا اصلا داره ؟ هر چی هست رو به مامانت بگو سر خود کاری نکن بدبختت ...

چون فامیلیم مامان من و مامانش حرف زدن باهم 

اوایل مامانم گفت ک پسر خیلی خوبیه ولی حیف فاصله دارین 

چیکار کنم

میترسم ازدواج کنم پشیمون شم😔

چون فامیلیم مامان من و مامانش حرف زدن باهم  اوایل مامانم گفت ک پسر خیلی خوبیه ولی حیف فاصله دا ...

تو این چهار سال تو دختر بودی که هیچ

اما اون چرا نیومد یک بار برای دیدنت

مگه کجا بوده

از اول قصد ازدواج داشته ؟

چرا نیومدن برای حداقل نامزدی و نشون کردن ؟

مگه میشه ؟

یعنی مامان بابات از ۱۷ سالگیت این طوری بودی و به رو نیووردن ؟!؟؟!

تو این چهار سال تو دختر بودی که هیچ اما اون چرا نیومد یک بار برای دیدنت مگه کجا بوده از اول ...

چن بار از فاصله چن متری دیده 

والا بعد حرف زدن میگفت بیام من نزاشتم تا الان من مانع بودم