2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 54 پست

عزیزم واقعا همه چیز اوکی هست فقط گوشه چشمش چروک داره ؟ چروک بالاخره برای اون و شما پیش میاد. اون باید دوستت داشته باشه همفکر و حمایت کننده و پشتیبان باشه. ایناست که اصل زندگی هست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف سنی کمی نیست،زمانی که وارد رابطه شدید و این 4 سال هدفتون ازدواج بوده؟ اگه آره,پس قطعا به اختلاف سنتون هم توجه کردید و اثراتش روی زندگیتون

این تغییرات فیزیکی طبیعتا با گذر زمان رخ میده،برای هر انسانی ،شخصی که دوستش داشته باشید و موجب آرامشتون باشه در هر صورت براتون زیبا و جذاب هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عزیزم واقعا همه چیز اوکی هست فقط گوشه چشمش چروک داره ؟ چروک بالاخره برای اون و شما پیش میاد. اون بای ...

بخدا همشون هس اخلاقش اکی 

مرسی ک جواب دادی خدا خیرت بده

چیکار کنم😔😭خیلی اذیتش میکنم 

نع عزیزم این کارو نکن راستش فهمیده تر میشه پخته ترع درکت میکنه الن این پسرای ۲۲ یا ۲۳ ساله اینجوری نیسن درکت نمیکنن😅

رفیقم ۱۳ سال اختلاف سنی دارم خودش متولد ۸۵ شوهرش ۷۲ باهم خیلی خوبن خوشبختن‌پسرعه پخته تره همش به فکر زندگیشه خونه بسازه از مستاجری در بیان☺️میگ خوشبختش کنم پشیمون نشه...عزیزم باز خودت میدونی