2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 54 پست

عزیزم واقعا همه چیز اوکی هست فقط گوشه چشمش چروک داره ؟ چروک بالاخره برای اون و شما پیش میاد. اون باید دوستت داشته باشه همفکر و حمایت کننده و پشتیبان باشه. ایناست که اصل زندگی هست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختلاف سنی کمی نیست،زمانی که وارد رابطه شدید و این 4 سال هدفتون ازدواج بوده؟ اگه آره,پس قطعا به اختلاف سنتون هم توجه کردید و اثراتش روی زندگیتون

این تغییرات فیزیکی طبیعتا با گذر زمان رخ میده،برای هر انسانی ،شخصی که دوستش داشته باشید و موجب آرامشتون باشه در هر صورت براتون زیبا و جذاب هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عزیزم واقعا همه چیز اوکی هست فقط گوشه چشمش چروک داره ؟ چروک بالاخره برای اون و شما پیش میاد. اون بای ...

بخدا همشون هس اخلاقش اکی 

مرسی ک جواب دادی خدا خیرت بده

چیکار کنم😔😭خیلی اذیتش میکنم 

نع عزیزم این کارو نکن راستش فهمیده تر میشه پخته ترع درکت میکنه الن این پسرای ۲۲ یا ۲۳ ساله اینجوری نیسن درکت نمیکنن😅

رفیقم ۱۳ سال اختلاف سنی دارم خودش متولد ۸۵ شوهرش ۷۲ باهم خیلی خوبن خوشبختن‌پسرعه پخته تره همش به فکر زندگیشه خونه بسازه از مستاجری در بیان☺️میگ خوشبختش کنم پشیمون نشه...عزیزم باز خودت میدونی