2777
2789
من عروسم  وقتی دیدم اونا باهام اینجوری معاشرت میکنن منم دیگه شدم لنگه ی خودشون حتی خاهر همسرم ...

یادشون افتادم حالم بده شد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که کلا دست نمیدیم 😒

چرا

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

طبیعیه چون خانواده خودمون نیستن و سعی میکنن رسمی بمونن البته بهتر...  

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

عزیزم توهم دست نده باهاشون، یه چند بار بگو حساسیت دارم یا بگو دستگیره درو گرفتم برم بشورم، تا وارد شدی بدون تماس چشمی تو چند ثانیه یه( سلام، چطورین) بگو بعد برو سرویس اینا، خودتو مشغول درست کردن شالت یا کیفت کن یا اگه بچه داری اونو نگاه کن، سعی کن چشم تو چشم نشی موقع سلام دادن بعدم کم کم دست دادنو تَرکش کن، کف دستهامون چاکراهایی هستند که در تبادل انرژی نقش دارند، سعی کن نزاری انرژی منفی شون رو بهت منتقل بکنند. اینها روش هایی موذیانه برای تحقیر شما هستند باید به روش درست پیشگیری کنید

چقد نوشتم 🙃

خواهرای همسرمو هیچ وقت تو حالت نرمال ندیدم همیشه تو قیافن با خودشون قهرن 😂😂😂

هر وقت دیدیشون بگو یه جعبه شیرینی بگیرید با خودتون آشتی کنید 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
هر وقت دیدیشون بگو یه جعبه شیرینی بگیرید با خودتون آشتی کنید 

😂😂😂باهاشون قطع رابطم ولی همه فامیلشونم همینو میگن که اینا خود درگیری دارن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم توهم دست نده باهاشون، یه چند بار بگو حساسیت دارم یا بگو دستگیره درو گرفتم برم بشورم، تا وارد ش ...

چ جالب .مرسی عزیزم

یادشون افتادم حالم بده شد 

بیخیال بابا اصلن مهم نباشه برات واسه منکه دیگه مهم نیست

همونطور که نادیده گرفته میشم نادیده میگیرمشون

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.